logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
alarm
Guest
#1 Vloženo : sobota 9. února 2008 19:48:19 (UTC)

ahoj hoši,mám problém,měnil jsem si světla na své p1. tak sem je rožl,a odpojil baterku vyměnil žárovky a dal baterku z5 a od te doby mi nejde alarm,vůbec nevím značku ani nic jinéhoo.nevíte čím by to mohlo být nebo co mám dělat?? má to obyčejné 2 čudlíky
Grim3rr Offline
#2 Vloženo : neděle 10. února 2008 22:58:40 (UTC)

Cau, no skus se zeptat u nejakyho elektrikare, treba budou vedet, a pokud ne tak si porid jiny alarm.

Z me skusenosti, pokud ti alarm nezacal houkat po odpojeni baterie, tak to neni alarm ale plasak co strasi male deti.

GL
wazzaa Offline
#3 Vloženo : úterý 11. března 2008 12:09:17 (UTC)

To Grimm:No,takze jako by jsi nic nerekl Grime,myslim, ze forum je tu od toho aby se tu vedla diskuze,ne ze kazdeho posles hned do servisu.
To Onderka:Grimm honi posty,takze jeho odpovedi obvykle nemaji se zdravym rozumem nic spolecneho, casem si zvyknes BigGrin
Ja bych zkusil na prvnim miste kdyz uz mas vse zapojene na baterce odpojit poze samotny alarm a znova pripojit,pak by bylo dobre zjistit co to je za cudliky na tom alarmu ,popripade jestli jsou popsane,treba slouzi k nejakemu resetu,nebo aktivaci alarmu,nevim,jen typuju a jestli chces jet do servisu s alarmem,tak si zrovna kup Magicar a nech si ho namontovat.Pac v prvnim servisu na alarmy ti reknou samozrejme, ze to stoji za hovno a vnuti ti svuj vyrobek i s montazi za super cenuBigGrin Takze je to na tobe, ale zkousel bych to nejak zresetovat popripade se zkus zeptat toho majitele predchoziho jestli s tim ma nejake zkusenostiWink

Venito Offline
#4 Vloženo : neděle 16. března 2008 10:33:01 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
ja mel na P1 alarm dobastlovany i s imobilizerem, kazdopadne byla to takova hruza, ze sem ho z tama vyrval ven.... ty ho mas origo nebo jde videt ze je taky dodelany?

ProbeII 2.0l_122HP & bixenony

American @ Japan caars
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.