logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
tuning BRNO 2002
Guest
#1 Vloženo : středa 13. února 2002 14:04:12 (UTC)

Takže věci se maj tak že i mě by zajímalo jestli i jedničky projevěj nějakou soudržnost a budou schopni se dohodnout na tu jarní akci v Brně, zajímalo by mě kolik jedniček přijede v pátek a kdo až v sobotu aby jsme s dvojkama naplanovali společnej plac a předběžnou účast. Jinak u mě je to zatím tak že přijedu v sobotu,ale rano abych byl na place už od rána s dvojkama.

Eddie Offline
#2 Vloženo : středa 13. února 2002 14:24:59 (UTC)

Já pojedu asi v pátek. Pokud ne,tak se dohodnem a někde si spolu dáme sraz.Doufám,že to nebude moc mimo, být na TUNING SHOW bez tuningu... ;-)))

Guest
#3 Vloženo : středa 13. února 2002 15:20:52 (UTC)

jo taky jsem se chtěl zeptat Maraudera nebo někoho kdo už tu akci zažil jak to tam probíhá a kde, jestli tam pustěj každýho s autem,nobo koho jo a koho ne, kolik byl vlez atd. jestli je vubec realný sehnat takovej plac aby se tam veslo cca 20 aut.Dík

Barbora Offline
#4 Vloženo : středa 13. února 2002 16:00:09 (UTC)

Neprojevěj - hrozný slovo, ale tuším, že ne! No a já budu ve čtvrtek, v pátek, v sobotu a i v neděli v Brně. A jen doufej, že tam bude dost místa pro jedničky, protože naše káry jsou sakramentsky velký, tak aby s tím hošánci s těma jejich nablejskanýma cvrčkama počítali!BigGrin
A o tom jak to tam probíhá ti můžu říct i já - sorry Maraudere byla jsem pružnější - vlez není žádnej, pustí tam kohokoliv s autem i kdyby ho tam dotlačil PS: nebojte se jedničky nikoho nenecháme ve štychu...mám i ocelový lanoBigGrinještě z Terrana - vtip.
Teď vážně, s tím placem budeme fakt vděční za pomoc od kluků (s krásnýma novýma dvojkovýma autama), protože to je fakt dost špatný.

Jestli mně nevyloučej za tento příspěvek, tak tady budu obtěžovat dlouho!!
Jo a pro koho to tady vlastně píšu beztak my tři jsme si to už všechno řekli na tom strašně dlouhým čísle ICQ nebo co?Wub

Eddie Offline
#5 Vloženo : středa 13. února 2002 16:03:23 (UTC)

No přeci pro ostatní ....... ;-))

Barbora Offline
#6 Vloženo : středa 13. února 2002 16:19:33 (UTC)

Já su ale ťula, že mi to nedošlo o:))

Koudy Offline
#7 Vloženo : čtvrtek 14. února 2002 20:18:00 (UTC)

Vždyť já to pečlivě sleduju... SmileSmileSmile

Koudy
94 Blue GT
Koudy
94 Blue GT - kdysi :-)
01 L.R.Disco TD5
(nejede jako P2GT - ale zase projede všude)
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (3)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.