ciroboys
|
Registered
|
Nespecifikováno |
pátek 30. listopadu 2012 (UTC)
|
středa 2. ledna 2013 13:13:47 (UTC)
|
13 [0.03% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
1
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
jo žárovky jsem zkoušel,ty svítí
Ford Probe 2.0
|
tak spínač funguje tak už nevím proč ty brzdové nejdou,může to být nák spojené s ABS,protože se mi občas rosvítí kontrolka.díky
Ford Probe 2.0
|
Také z Plzně přeji štastný a veselý nový rok,hlavně zdravý.Jste super lidičky.díky všem za pomoc a rady
Ford Probe 2.0
|
děkuju moc
Ford Probe 2.0
|
ten jsem měl venku,a jak poznám že je špatnej a kde bych sehnal jinej.díky kluci
Ford Probe 2.0
|
jo chtělo to více síly a šlo to tak díky, ale žárovky jsou zdravé tak nevim proč ty brzdové nejdou.pojistky zdravé všechno zapojené relátka taky.nevíte co s tim
Ford Probe 2.0
|
jdu na to pak dám vědět jak to dopadlo,a nejsem tak starej na vykaní jmenuju se petr.zatim dík
Ford Probe 2.0
|
díky,za popis
Ford Probe 2.0
|
ještě asi hloupý dotaz,když stojíte čelem k motoru tak v pravo vedle baterky je nádobka a když jí otevřu tak pod víčkem je měrka,podle mě je na vodu když jsem jí dolil podle měrky jel jsem to ohřát tak v té nádobce byla voda studená.tak na co je ta nádobka?na levé je nádobka na ostřikovače
Ford Probe 2.0
|
jo to jsem měl sundané a světlo nešlo vyndat.dopoledne to znova zkusím.díky moc,a jak jsou ze zadu ty plastový čtverečky tak ty se musí odcvakat,já se snažil ale moc se jim nechtělo
Ford Probe 2.0
|
|