|
Citace:Wesker:promin,ted sem neměl čas,vejkendy mám hrozně narvaný,než se proberu z předchozího dne,tak je zase večer a do ničeho se mi nechce hele to sání,ještě se se teda nedíval,ale mám tady jedno,mazdácky,uplně tam chyběj v zadu ty veci,jako hadičky a tak,nějak to nechápu:o) no a kdybych ti teda nějaký posílal,tak asi z toho rebelova motoru a u toho nevim jak to šlapalo,to se chce asi zeptat jeho pač ja si na ten jeho motor budu dávat to moje sání a to kapku blbne,jako ten volnoběh... jakej problem si myslel?? jestli myslíš s tim motorem,tak sem kupoval ten od rebela,ale zatim sem byl línej se do toho pustit,je tady stopadesát metru sněhu,tak je ještě čas EU FORD PROBE II 2,5 24V GT r.v 1994 Neberte svuj život vážně,stejně z něj nevyváznete živý ;) ten motor ode mne je stoprocentní sáni na něm je taky stoprocentní!!!!!!!!! www.fordprobe24v.estranky.cz2.5 v6 rok 94 tmavě červená metla 2.5 v6 rok 96 černá meltla in memory 2.5 v6 rok 93 tmavě modrá metla in memory 2.5 v6 rok 93 červená in memory 2.5 v6 rok 96 fialová metl
|