Tak já mám novou zkušenost s bodama... Takže:
V létě mi vrátili 3 body, co jsem měl na kontě, takže jsem byl na 0. A co čert nechtěl, 14 dní potom jsem prolítl zákazem vjezdu a už mě na jeho konci stavěli. No a začala ukecávačka a jejím výsledkem bylo: Takže máme možnost, jak se bodům vyhnout-pokutě ne, ale bodům ano. Sám policajt mi poradil, že když mu neukážu řidičák, tak jsem sice spáchal další přestupek, ale vzhledem k tomu, že policajti řeší vždycky jen jeden z najednou spáchaných přestupků (ten jakoby horší-v tomto případě zákaz vjezdu), tak mě uloží pokutu za zákaz vjezdu a pokuta za nepředložení řidičáku se nedává. No a když není řidičák, není komu sebrat body. Takže jsem mu na bločky podepsal, že jsem mu řidičák nepředložil a bylo. Nejdřív jsem tomu moc nevěřil, ale zase jsem si říkal, že by mi to policajt jen tak sám neradil, kdyby to nefungovalo... No a nějak jsem na to pozapomněl a samozřejmě jezdil slušně, a minulý týden jsem se cvičně stavil u nás na úřadě a hele, ono to funguje a já jsem bez bodu!!!
Takže moje rada na závěr: Neukazujte řidičák a máte vyhráno...
Black GTC 1993
Renault Trafic 2008
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Black GTC 1993
Chrysler 300C Touring 2006
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.