logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky<12
Denní LED světla
Venito Offline
#21 Vloženo : neděle 18. ledna 2009 11:21:42 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
ty bys mel obcas zustat v praci dyl a bouchnout nejaky ten prezcas, at mas na vsechno LOVE, porad odkladas:) nechtel bych bejt tva stara.... :D

ProbeII 2.0l_120HP & bixenony

American @ Japan caars
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

eiffel Offline
#22 Vloženo : neděle 18. ledna 2009 13:48:44 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Citace:

ty bys mel obcas zustat v praci dyl a bouchnout nejaky ten prezcas, at mas na vsechno LOVE, porad odkladas:) nechtel bych bejt tva stara.... :D

ProbeII 2.0l_120HP & bixenony

American @ Japan caars

za poslední tři měsíce jsem na opravách do probe vrazil skoro čtyřicet tisíc. A teď mám v bloku díru a kupuju kvůli tomu jiný auto. Myslím že ty světla uděláme příští měsíc, teď se zase vyklepu o probe, ale na černý už seru, je to jen žrout peněz, není týdne aby se na tom něco znenadání neposralo. Jakmile se něco začne ozývat, tak měním, nebo to nechám opravit, ale to, že mi vyběhne ojnice do bloku, to se nijak neozývalo...

#23 Vloženo : pondělí 4. června 2012 10:04:30 (UTC)

mě se denní svícení líbí jen od Venita zapreparované v těch spodních světlech, ale přímo ty 4 nebo 3 ledky co si všichni dávaj na nárazník jsou podle mě nic moc a nejtrapnější je když si to někdo dá na golfa do světel a dělá jako že má Audi A5 atp..

When the furnace did not work, i looked to see if i could find out why and notice that the yellow led lights on the control board was out, not responding and the green light was on continuously, not flashing any signals. Why is this?
ElvisUnknow Offline
#24 Vloženo : pondělí 4. června 2012 10:05:54 (UTC)

When the furnace did not work, i looked to see if i could find out why and notice that the yellow led lights on the control board was out, not responding and the green light was on continuously, not flashing any signals. Why is this?

LED Tube
LED Panel Light
LED High Bay Light
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
2 Stránky<12
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.