logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
!!! Rozsireni klubu !!!
Marauder Offline
#1 Vloženo : pátek 25. ledna 2002 18:56:39 (UTC)

OK, myslím, ze je cas na jednu dulezitou diskuzy. Do dneska jsme byly pouze klubem druhé generace vozu FORD PROBE, dnes dva majitele vozu prvni generace vozu, projevili zájem o vstup do naseho klubu, osobne jsem pro aby se nás klub rozsiril i o tyto a klidn i dalsi majitele, jen doufam, ze to zase nevyvola nejaky dohady s klubem jednickaru ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Mireček Offline
#2 Vloženo : pátek 25. ledna 2002 20:00:21 (UTC)

Já jsem jasně pro. Už to vyplývá z názvu našeho klubu. Nejsme přeci First Czech Probe II. Owners Club, ne? Apropos: Maraudere, jak se jmenoval tvůj učitel na ČJ? Já jenom že bych ho nikomu nedoporučil...BigGrin

Mireček
94 Red GT
Mireček
76 Green Jeep CJ5
Marauder Offline
#3 Vloženo : sobota 26. ledna 2002 18:42:37 (UTC)

Hele ty rejpale, dal jsem si tu praci a prosel Tvoje prispevky a taky nehyris ”mluvnici ceskou”, jestli narazis na hacky a carky tak je to tim, ze muj notebook nemuzu donutit aby psal cesky ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Koudy Offline
#4 Vloženo : neděle 27. ledna 2002 17:11:00 (UTC)

Já sem taky pro, ve finále je jedno, jestli je to P1, bo P2, hlavně že maj zájem...

Koudy
94 Blue GT
Koudy
94 Blue GT - kdysi :-)
01 L.R.Disco TD5
(nejede jako P2GT - ale zase projede všude)
Barbora Offline
#5 Vloženo : pondělí 28. ledna 2002 10:27:46 (UTC)

... nevyvolá nějaký dohady s klubem jedničkářů? Proč? My jsme už CoolCool Jinak díky za oba za přijetí. Co s tím panákem? Domlouvám sraz někde před Brnem, ale snad přijedete někdo i o den dřív???

Marauder Offline
#6 Vloženo : úterý 5. února 2002 18:51:33 (UTC)

For Barbora a ALL: Koukám, že se mé nejhorší obavy potvrdily, kdo netušíte o čem mluvím mrkněte do fóra jedničkářů http://www.tatousek.cz/_free/rejent/default.asp nicméně ať jsem přemýšlel sebevíc nenapadá mě jak na to reagovat ...

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Barbora Offline
#7 Vloženo : středa 6. února 2002 11:23:17 (UTC)

hmmm....

Simona Offline
#8 Vloženo : čtvrtek 7. února 2002 13:53:10 (UTC)

Hmmm,zaujímavé,ale páčilo sa mi:”2 klub je sehranej”,a je to aj pravda,i ked stále nerozumiem,prečo sa hádajú,máme predsa autá rovnakej značky i modelu aj ked jedny sú staršie a jedny novšie.U nás v NR si pomáhame medzi sebou-jeden vie to a druhý zasa niečo iné,každému sa nejaká rada zíde,nehovoriac o tom,že aj tak je pre každého najkrajšie a najlepšie práve to jeho Probe...Angry

Barbora Offline
#9 Vloženo : čtvrtek 7. února 2002 15:00:15 (UTC)

Víš Simmy, jsou to jen ješitní chlapi, troufám si říct, že my ženský bychom to řešily úplně jinak a hlavně ne tak dlouho, pokud bychom vůbec něco takovýho řešily!Smile
Co jsem se přihlásila do klubu, tak byl nějakej problém v komunikaci, však koneckonců každej si to už přečetl, nechápu.
Milionkrát jsem si slíbila, že se k tomu už nebudu vyjadřovat a vždycky se chytím, ať si dají do zubů a je klid Unsure

Jirka T Offline
#10 Vloženo : čtvrtek 7. února 2002 16:07:00 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 8 time(s) in 6 post(s)
Každej máme něco, ženský např. vždycky dlouhou frontu před záchodama BigGrin
Jirka T
Sadar Offline
#11 Vloženo : čtvrtek 7. února 2002 16:48:35 (UTC)

Hele Jirko prosim te na jak dlouho vidis tu moji zalezitos . Sem jak malej.Moooooc se tesimBigGrinBigGrinCool

Jirka T Offline
#12 Vloženo : čtvrtek 7. února 2002 16:52:12 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 8 time(s) in 6 post(s)
Dnes nebo zítra, jste tři v pořadí...
Jirka T
Marauder Offline
#13 Vloženo : čtvrtek 7. února 2002 21:14:33 (UTC)

Zdarec, tak po tom co jsem procetl cely forum jednickaru s nazory jejich ”sefa PEPSONA” mi to neda abych se k tomu nevyjadril ...
Zacnu trochu zesiroka kazdy at si udela usudek svuj.
Zacalo to asi pred tremi roky, koupil jsem si PROBE a koukal po webu co se kde deje, narazil jsem na stranky Dana a na stranky Pepsona, bohuzel alespon tedy pro me s jednickovymi PROBE. Nejak jsme spolu komunikovali a Dan dokonce dal moje PROBE na jeho www. Jenze ja mel dvojku a taky jsem amikum zavidel ty jejich kluby a proto jsem s vytvoril stranky pro sebe, ale hlavne pro majitele dvojkovych PROBE. Cas bezel a ja se dal dohromady s Kingem a zacali jsme stranky updatovat a ruzne vylepsovat a nakonec, kdyz navstevniku a potazmo majitelu bylo vic a vic, dohodli se jeste s dalsima a zalozili tedy neoficialní PROBE klub. Mezi tim a nebo mozna lepe receno predtim vznikl klub ”jednickaru” a pro Pepsona jeho znamy dnes jiste i kazdemu z nas Jirka T udelal forum, to forum byt bylo jednickaru bylo takovou neutralni pudou kde se oba kluby schazely a kecaly o vsem moznym, jenze jednoho dne se naloguju na forum a koukam na napis ”DAN&PEPSON” hmm docela me to dozralo myslel jsem, ze tahle stranka bude pojitkem mezi kluby, ale Pepson s Danem si forum tak nejak privlastnili (byt tedy na to meli samozrejme pravo), no tak jsme na to s Kingem asi tejden koukali a rozmejsleli co a jak, za a) nam vadil dle me dolela uchylnej napis Dan&Pepson, bylo to spis jak forum nejakyho GAY klubu za b) nam vadilo, ze najednou je forum uniformovany pro jednu stranu a tak slovo dalo slovo a my se rozhodly absolutne pretrhat jakykoliv spojitosti s klubem ”jednickaru” zamerne rikam s klubem, ne s jednickarema jako osobama a osamostatnili jsme nas tedy a Vas klub a vytvorili vlastni forum, ktery bylo daleko prehlednejsi a hlavne se v nem dalo hledat, protoze pokud nekdo zkousi neco hledat na foru u jednicek mi da jiste zapravdu, ze listovat takovejch 30 stranek dozadu je vopruz, dal jsme se snazili a myslim, ze i snazime zformovavat klub a vytvaret ruzny vyhody coz se o stagnujicim klubu jednicek moc rict neda. Obrovskym prinosem pro klub se staly dva clenove Jirka T protoze bez nej by nebyly novy www stranky a Koudy kterej nam poskytuje azyl a zazemi. Takze za ten posledni pulrok se docela s klubem hnulo pribylo hodne novych clenu, upravuji a vytvareji se nove www, pripravuji se ruzne vyhody pro cleny, sice je fungovani klubu jeste na100 honu vzdaleno mym predstavam jak by to melo vypadat, ale diky za to. A ted primo k PEPSONOVY: A) myslis, ze me nestvalo, kdyz se tam objevil ten napis ? Nerekl jsem ani slovo .... B) ja se o zadne Tvoje cleny neprosil, nepremlouval je ani jinak neuplacel, jiste jsem rad, ze jsou u nas v klubu, protoze je super mluvit s lidma co maj PROBE byt jednickovy, ale Ty lidi neco zajima o PROBE, jak zvysit vykon, jak upravit tohle a tamhlecto kdy bude sraz atd. Kdyby tyhle odpovedi dostaly u Tebe myslis, ze by prisli a ptali se jestli muzou vstoupit k nam ??? C) Sorry dle me resite dokola porad ty samy kraviny, koukal jsem na historii fora a je to tak cca. 5 problemu furt omylanejch dokola, nesviti mi svetlo, nefunguje pas, neco klepe u kola, loupe se mi lak, naboural jsem PROBE ...atd. sakra, ze Vas to bavi, proc to trochu nerozproudite ? D) to, ze nemas delat ruch, ale ostatni je dle me blbost, sorry, ale kdo pomaha me ? Jiste Jirka T, KOUDY, KING ... a to je vse ostatni se s prominutim vezou a nadavam ? ne sice me to stve, ze nikdo se nezapoji a nepomuze, byt jen s debilnim prekladem a tak ja pisu sem tam nejaky textiky, prekladam, byt jsem na anglictinu levej a radim na foru, Jirka dela stranky a stara se o web a Koudy resi technicky problemy a pomaha ostatnim sem tam udrzovat jejich milacky. E) nevim proc mluvis o tom, ze chceme vse, ja osobne a myslim, ze i ostatni krom starosti z toho nic nemaj F) nechapu proc zakazujes a vycitas svejm clenum ucast v obou klubech, to je jak za stredoveku kdyz cinani postavily zed aby se k nim a odnich nikdo nikam nedostal
A pro vsechny, osobne nejsem a asi nikdy nebudu pro fyzicky spojeni obou klubu a to z techto duvodu: A) Probe 1 se znacne lisi od Probe 2 a to krom nazvu skoro vsim, proto mi prijde nelogicky patlat oba kluby dohromady B) at se na me jednicky nezlobej, ale jak jsem uz napsal, zda se mi, ze u nich je fungovani klubu znacne stagnujici a to se mi fakt nelibi i kdyz u nas neni zrovna frmol aspon se snazim - snazime s tim neco delat C) byl bych pro spolecny forum a galerii tak jak to udelal Jirka T to si myslim je super ....
Tak tot asi vse - nechutne jsem se rozkecal :o)

Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
Ivooo Offline
#14 Vloženo : pátek 8. února 2002 10:35:45 (UTC)

Bravóóóóóó
to byla řeč,
to chce potelsk tlesk tlesk tlesk.

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.