Zdarec, tak po tom co jsem procetl cely forum jednickaru s nazory jejich ”sefa PEPSONA” mi to neda abych se k tomu nevyjadril ...
Zacnu trochu zesiroka kazdy at si udela usudek svuj.
Zacalo to asi pred tremi roky, koupil jsem si PROBE a koukal po webu co se kde deje, narazil jsem na stranky Dana a na stranky Pepsona, bohuzel alespon tedy pro me s jednickovymi PROBE. Nejak jsme spolu komunikovali a Dan dokonce dal moje PROBE na jeho www. Jenze ja mel dvojku a taky jsem amikum zavidel ty jejich kluby a proto jsem s vytvoril stranky pro sebe, ale hlavne pro majitele dvojkovych PROBE. Cas bezel a ja se dal dohromady s Kingem a zacali jsme stranky updatovat a ruzne vylepsovat a nakonec, kdyz navstevniku a potazmo majitelu bylo vic a vic, dohodli se jeste s dalsima a zalozili tedy neoficialní PROBE klub. Mezi tim a nebo mozna lepe receno predtim vznikl klub ”jednickaru” a pro Pepsona jeho znamy dnes jiste i kazdemu z nas Jirka T udelal forum, to forum byt bylo jednickaru bylo takovou neutralni pudou kde se oba kluby schazely a kecaly o vsem moznym, jenze jednoho dne se naloguju na forum a koukam na napis ”DAN&PEPSON” hmm docela me to dozralo myslel jsem, ze tahle stranka bude pojitkem mezi kluby, ale Pepson s Danem si forum tak nejak privlastnili (byt tedy na to meli samozrejme pravo), no tak jsme na to s Kingem asi tejden koukali a rozmejsleli co a jak, za a) nam vadil dle me dolela uchylnej napis Dan&Pepson, bylo to spis jak forum nejakyho GAY klubu za b) nam vadilo, ze najednou je forum uniformovany pro jednu stranu a tak slovo dalo slovo a my se rozhodly absolutne pretrhat jakykoliv spojitosti s klubem ”jednickaru” zamerne rikam s klubem, ne s jednickarema jako osobama a osamostatnili jsme nas tedy a Vas klub a vytvorili vlastni forum, ktery bylo daleko prehlednejsi a hlavne se v nem dalo hledat, protoze pokud nekdo zkousi neco hledat na foru u jednicek mi da jiste zapravdu, ze listovat takovejch 30 stranek dozadu je vopruz, dal jsme se snazili a myslim, ze i snazime zformovavat klub a vytvaret ruzny vyhody coz se o stagnujicim klubu jednicek moc rict neda. Obrovskym prinosem pro klub se staly dva clenove Jirka T protoze bez nej by nebyly novy www stranky a Koudy kterej nam poskytuje azyl a zazemi. Takze za ten posledni pulrok se docela s klubem hnulo pribylo hodne novych clenu, upravuji a vytvareji se nove www, pripravuji se ruzne vyhody pro cleny, sice je fungovani klubu jeste na100 honu vzdaleno mym predstavam jak by to melo vypadat, ale diky za to. A ted primo k PEPSONOVY: A) myslis, ze me nestvalo, kdyz se tam objevil ten napis ? Nerekl jsem ani slovo .... B) ja se o zadne Tvoje cleny neprosil, nepremlouval je ani jinak neuplacel, jiste jsem rad, ze jsou u nas v klubu, protoze je super mluvit s lidma co maj PROBE byt jednickovy, ale Ty lidi neco zajima o PROBE, jak zvysit vykon, jak upravit tohle a tamhlecto kdy bude sraz atd. Kdyby tyhle odpovedi dostaly u Tebe myslis, ze by prisli a ptali se jestli muzou vstoupit k nam ??? C) Sorry dle me resite dokola porad ty samy kraviny, koukal jsem na historii fora a je to tak cca. 5 problemu furt omylanejch dokola, nesviti mi svetlo, nefunguje pas, neco klepe u kola, loupe se mi lak, naboural jsem PROBE ...atd. sakra, ze Vas to bavi, proc to trochu nerozproudite ? D) to, ze nemas delat ruch, ale ostatni je dle me blbost, sorry, ale kdo pomaha me ? Jiste Jirka T, KOUDY, KING ... a to je vse ostatni se s prominutim vezou a nadavam ? ne sice me to stve, ze nikdo se nezapoji a nepomuze, byt jen s debilnim prekladem a tak ja pisu sem tam nejaky textiky, prekladam, byt jsem na anglictinu levej a radim na foru, Jirka dela stranky a stara se o web a Koudy resi technicky problemy a pomaha ostatnim sem tam udrzovat jejich milacky. E) nevim proc mluvis o tom, ze chceme vse, ja osobne a myslim, ze i ostatni krom starosti z toho nic nemaj F) nechapu proc zakazujes a vycitas svejm clenum ucast v obou klubech, to je jak za stredoveku kdyz cinani postavily zed aby se k nim a odnich nikdo nikam nedostal
A pro vsechny, osobne nejsem a asi nikdy nebudu pro fyzicky spojeni obou klubu a to z techto duvodu: A) Probe 1 se znacne lisi od Probe 2 a to krom nazvu skoro vsim, proto mi prijde nelogicky patlat oba kluby dohromady B) at se na me jednicky nezlobej, ale jak jsem uz napsal, zda se mi, ze u nich je fungovani klubu znacne stagnujici a to se mi fakt nelibi i kdyz u nas neni zrovna frmol aspon se snazim - snazime s tim neco delat C) byl bych pro spolecny forum a galerii tak jak to udelal Jirka T to si myslim je super ....
Tak tot asi vse - nechutne jsem se rozkecal :o)
Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT