logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Sleepy Eyes
wazzaa Offline
#1 Vloženo : úterý 8. dubna 2008 13:16:20 (UTC)

Vím, že už se to tu řešilo několikrát projel jsem i stará fóra.Nicméně jsem nenašel nic co by mě uspokojilo BigGrin. Chtěl bych nastavit pevnou pozici vyklopení, ale s tím že by se daly světla sklopit.A nechci tam lepit nějakou izolepu nebo něco co by ty světla v dane pozici zastavilo.Jak říkam potřebuji nějakou vychytávku která to vyklopí pokazdé do stejné pozice a tak zůstane. Dík moc za informace

shabi Offline
#2 Vloženo : úterý 8. dubna 2008 19:02:10 (UTC)

Existuje duvod a to ten jak se jsem tu popisoval uz loni a potom asi jeste tak trikrat se to tu probiralo. S tou upravou, ze na misto toho tlacitka do kteryho tukas a nastavujes tim vysku, tak tam das casovy (casovany) rele. Tam si nastavis propustnout proudu treba na 50 milisenund a po te dobe to rele prerusi obvod. Takze vzdycky zapnes spinac a svetla vyjedou do te miry, jak je jednou nastavis a pak uz to bude vzdycky tak. Jenom ja jsem to rele nesehnal ale meli by ho vyrabet a v nejhorsim urcite pujde vyrobit. To mi tak tenkrat napadlo ale jeste sem to neuskutecnil, pokud ty bys to vyresil, dej vedet doplnil bych si to i u me :)
PROBE II USA
2,5 24V - 1992!

http://shabicar.rajce.idnes.cz/
wazzaa Offline
#3 Vloženo : úterý 8. dubna 2008 21:27:56 (UTC)

No abych ti pravdu rekl, tak me to napadlo taky, zatim se mi s tim ale nechce srat, myslel jsem ze bude jeste nejaka moznost, ale asi mi nic jineho nezbyde Blushing

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.