Nejdřív k tý fotce od JirkyT to co vidíte je Shogun kit stoji 72000,- + doprava.
Teď ke katalizátoru, podle sporttuningu každej kat vydrží v průměru 3 roky takže mě to fakt netrápí já ho mám starej 8 let takže to bylo první co šlo ven, navíc v čr je určitě víc aut bez katu takže mě taky svědomí moc nehryže viz. např. traboš a warťas myslíš, že když se jich zeptáš budou ronit slzy, že tolik smrděj atd. ? já myslím, že asi ne ...
A teď k ceně je fakt, že i já jsem Probe viděl za 150 ba co i za 120, nadruhou stranu jsem minimálně rok neviděl fakt Probe který by stálo za to ho koupit, taky nezapoměňte, že některý jsou už 7, 8 let starý auta a to zrovna není málo, o němcích bych se jako o levnosti nevyjadřoval jukněte na
www.mobile.de jsou tam probe klidně za 25 000 dem a to málo zrovna není. Jinak já si Probe nekupoval na kšeft, ale kvůli tomu, že za ty peníze je to úžasný auto (já ho koupil před 3 rokama za 190 000,- takže mínus 40 000,- mi nepřijde tak moc) a další věc Erikovy začal blikat airbag podle Haynese to vyblikalo 46 - nezapojen přední levý senzor, to samý se mu stalo u Octavie v servisu mu řekly, že to bude průda to zjistit, že musej postupně ty senzory odpojovat aby zjistili kde je chyba .......... musím se fakt smát jak Octavii chloubě českého průmyslu dává na prdel (v tomhle) auto který vzniklo (koncepce) v roce 91 ...
Marauder
93 Fallen Angel GTR
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT