logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Převodovka
Jarry Offline
#1 Vloženo : pondělí 16. června 2003 1:13:35 (UTC)

Mám problém. Když jsem nasazoval zpět poloosy jedno planetový kolo v diferáku bylo natočený směrem dolů, nebyl vidět otvor pro poloosu, jen částečně a bylo vidět ozubení. Po nějaký době se mi podařilo ho natočit správně a nasadit poloosu, tu pravou, delší. Když jsem na zvedáku točil jedním kolem, to druhý se netočilo. Když jsem dal auto na kola, natočil to a zařadil jedničku padla tam skoro sama a něco se kouslo, autem nelze pohnout a nejde ani vyřadit. Nevím zda se porucha stala při demontáži, nebo už před tím, protože mi to při přidání nebo ubrání plynu hodně kovově cvakalo. Netuší někdo z vás o co jde ? Koudy co myslíš ? Na co přijde jiná převodovka a víte někdo o nějaký ?UnsureA to jsem to měl dát zejtra do lakovny....

Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe
Marauder Offline
#2 Vloženo : pondělí 16. června 2003 9:30:54 (UTC)

Ahoj, Koudy je v Chorvatsku, hmm fakt netuším v tomhle se moc nevyznám, převodovku jsem rozebranou nikdy neměl, každopádně nová počítej tak cca. 10 000,- kdyby něco tak se ozvi umím málo jetou ze SRN.

Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
matt Offline
#3 Vloženo : pondělí 16. června 2003 11:39:11 (UTC)

podle toho co pises, tak to vypada ze sis znicil diferencial v prevodovce, stat se to mohlo jedine kdyz byli poloosy venku....
Dan Offline
#4 Vloženo : pondělí 16. června 2003 20:14:35 (UTC)

Jestli jsi tu převodovku rozebíral,tak jsi asi špatně usadil diferák.A jestli ti tam nešli vidět otvory pro poloosu,tak jsi je tam ani neměl dávat.Tim že jsi se s tim rozjel,tak jsi mu zřejmně pomohl do hrobu.

tominator Offline
#5 Vloženo : úterý 17. června 2003 0:46:59 (UTC)

hodne stesti..problemy s prevodovkou to je emga vec......

Jarry Offline
#6 Vloženo : úterý 17. června 2003 0:53:47 (UTC)

No, vypadá to tak, jak tu píšete, že jsem neměl protočit motor pokud byly obě poloosy venku. Údajně se tam maj dát nějaký silonový čepy, aby diferák držel pohromadě. Lidi co almary dělaj říkaj, že tomu ale nic neni, jen se to musí rozebrat a dát znovu dohromady. Každopádně musí almara ven a potom se uvidí. Pro Maraudera, možná se ozvu kdyby ten diferák byl fakt p....i, to bych si potom pro ni zajel. Každopádně varování pro ostatní : jak jsou obě poloosy venku nesmí se s ničím točit !Jinak máte vyděláno.Unsure

Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.