Během rozebírání a renovace dílů jsem zjistil docela závažnou věc. Mýmu Probu bude deset, má najeto 167tis a poslední tři roky s ním jezdím jenom na jaře a v létě. Na spodku auta to celkem jde, jen závity šroubů který dostávaj od kamínků už zmizely, takže spoustu šruobů jsem musel utrhat. Největší problém jsem ale našel v prazích asi tak 20cm před zadním kolem na obou stranách byly rezavý tolik, že jsem tam propíchnul díru !! Jinak je to všude zdravý, všude drží původní barva ale na tomhle místě se zřejmě dřží slaná voda, která do prahu pronikne a působí neustále. Proto jak můžete, zkontrolujte tohle místo a i když tam nic nebude, dobře v tom místě vystříkejte dutiny. Voda se tam asi dostává špatně utěsněnýma otvorama pro spojky plastů. Nejlepší je sundat je a po ošetření dutin spojky zastříkat parafínem ve spreji. Jak pořídím fotky pokusím se vám ukázat o co jde. Je to myslím si dost důležitý pro ty co chtěj aby jim probe nějakou dobu vydrželo....
Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe