logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Závada na dálnici...
Koudy Offline
#1 Vloženo : pondělí 2. června 2003 0:20:52 (UTC)

Tak si to tak dneska jedu z Plzně a honím - no honím, spíš ”laškuju” s nějakým ”optimistou” s M626 a najednou tak ve 180-ti, jak když utne - motor chcííííp...
Když sem si to doplachtil asi 30-tkou ke sjezdu z dálnice, spolknul potutelný úsměv pána s Mazdou, donadával na celej svět, Henryho Forda a celkově zopakoval všechny sprostý slova co znám a i ty co sice znám, ale nevim co znamenaj, tak sem se dal do ”kříšení”....
Motor jakoby měl snahu se probrat, ale vždycky se na to vysr....
Když sem se pomazlil v tom nechutně rozpálenym motoru se všma ”štekrama”, zahejbal se vším s čím sem mohl a ošetřil si popáleniny, tak sem to zkusil znova ”probrat”.
Sice nevim jak by to bylo možný, ale byl sem překvapen, že to nechytlo...
Pomalu sem začal na mapě hledat, kde že to vlastně sem (nějak v tom fofru sem to ani nestihnul zaregistrivat) a chtěl začít volat kamaráda co má odtahovku.
Pak sem si ale řekl, že ještě mrknu na nárazák v kufru. Ten byl zámáčklej, takže OK, nicméně ze zoufalství sem se ho prozichr snažil zamáčknout ještě víc a to silou rovnající se skoro mojí váze.
Opět pokus o ”kříšení” a opět to nenaskočilo - divný co ?
Tak poslední pokus, vyndal sem z kaslíku svojí ”rybičku”, povolil šroubek a demontoval nárazák ze svéhé stanoviště.
A.... ....a.... ..ze třech přívodních drátů byly dva uhnilý a to to teda dost hustě...
Pak už to bylo jednoduchý, ”kuchnout” nárazák, zjistit který dva dráty proklemoval, rybičkou odizoloval....
Otočení klíčkem a je to tady, stádo se vzepjalo a hurá chytit toho usměvavýho zmetka s 626kou.
Nechtnul...

Koudy
94 Blue GT
Koudy
94 Blue GT - kdysi :-)
01 L.R.Disco TD5
(nejede jako P2GT - ale zase projede všude)
ondra Offline
#2 Vloženo : pondělí 2. června 2003 9:26:36 (UTC)

nejsem moc mechanik a tak by mne zajimalo,co je ten ”narazak”

_eXplorer_ Offline
#3 Vloženo : pondělí 2. června 2003 10:05:56 (UTC)

Prvek akt. bezpečnosti, v případě velkého nárazu, odepne přívod paliva do motoru.

To Koudy: krásný příběh, jak am. film.. Cool

_eXp_

_eXprobe_
_eXplosssioner_
Jarry Offline
#4 Vloženo : úterý 3. června 2003 0:13:04 (UTC)

No vzpomínám, taky jsem měl problém s nárazákem. Vždycky když jsem někde lehce skočil nebo projel rychle přes rozbitej povrch tak mi vypadnul a bylo čím dál častější. Nakonec jsem ho přelepil izolepou aby nevyhazoval a díky tomu jsem si oddělal destičku se snímači v rozdělovači. Nakonec jsem tenhle nárazák rozebral a vyndal z něj kuličku. Odlepovala se totiž už moc snadno z magnetu, ten už byl nějakej slabej...

Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.