INFO: Jubileus má P1 bez turba 2,2i LX r.v.89, dovoz r.96 z USA, má ho od r. 2003, najeto 122tis.mil,olej zatím motor nadměrně nebere, hydroštely necvakají a technickou vždy prošel bez problémů.Příští 4/2020. Má černou barvu-origo, středem kapoty a střechy je mat. černá a vypadá tak akčně.
Plechy včetně podlahy jsou v zachovalém stavu a není nutno toto vůbec řešit. Každoroční jarní nástřik(při výměně kol)vše ošetřil a tak za ta léta plechy spodku odolaly. Všechna moje předešlá (např.Capri 1970)si nemohli vynachválit...
Startér a alternátor byly repasovány asi před rokem a tak vydrží dalších 50 tis.
Obložení a kotouče brzd vyměněny taky. Potahy sedadel jsou perfektní šedý semiš-origo při mé koupi.Potahy to řeší. Preventivně jsem vyměnil ramena přední nápravy i s čepy (protože PROBIK už není žádný mladík)a já jsem za 15 let neměnil. Po výměně zjištěno- jen suché čepy, jinak dobré. Taky homokynetické klouby + manžety měněny loni. A tak mám všechno v pořádku a mohu jen jezdit.
Auto je tedy v dobrém stavu k věku, jak to tady píši a mohu jen jezdit fárem (Mazda usa 626)- součástky pořád dostupné za pár korun ale toto je INFO k AUTU. Účet na žádným serveru-pro FOTO nemám (asi ajŤák)a tak to (foto)když tak pošlu "nějak".
Doufám, že to nikdo nebude chtít, protože je to MAZEL, vše je OK a navíc-DALŠÍ takový NA ULICI NESTOJÍ- a každý se za ním otočí. PORSCHE je na každé ulici ale asi stálo víc...
NENÍ s TURBEM a tak se Vám asi hodit (naštěstí) nebude ale tak jsem to sem hodil. Kdyby to někoho zajímalo tak je to v Brně.
kontakt mob.: 725596562