Ahoj všem zde na foru.Mám tak zajímavý problém,že už jsem z toho zoufalý a prosím vás o jakoukoliv radu a pomoc.
Mám probe 2.5 V6 r.v96...v říjnu roku 2017 vozidlo bylo dáno do garaže a schováno pod plachtu teď sem na motoru dělal olej filtry a těsnění pod sáním a výfukem.Motor chytl na ortočení klíčku nechal jsem ho klapat asi hodku.Ale když jsem stal u výfuku zvuk motoru se mi nezdal tak divně to prskalo do výfuku jak když vám dochazí benzín,při sešlápnutí plynu motor reagoval okamžitě,a šel hned do otaček,ale volnoběh se nechtěl ustalit,furt to lítalo nahoru a dolu.Tak jsem sundal víčko rozdělovače které jsem vyčistil(kontakty+palec)druhý den dal zpět a už motor nechytl,ani známka chycení nic prostě.Dal jsem tam nový benzin,nové svíčky a nic.Nehazelo jiskru.Tak jsem koupil nový rozdelovač dal sem ho tam a vůbec nic žádná jiskra tak jsem volal Thullovi a dal mi tip ještě na snimač kliky,dnes mi přišel dal jsem ho tam a jiskra nikde.Palivo tam jde svičky jsou mokré čerpadlo beží.
Jediné čeho jsem si všiml,dne když jsem dal vičko a palec na starý rozdělovač a zkoušel jsem startovat a už to nešlo nerozsvítil se mi kliček na budíkách IMMO-oranžový,svítí kontrolky jen mazaní dobíjení apod,ale immo nikde a vím,že vždy to svítilo a po chvilce zhaslo.Ale Thullo mi řekl,immo nemá s jiskrou nic společného....Prosím vás moc pomoc radu cokoliv,jsem z toho už zoufalý a nevím už kde hledat.
Děkuju vám moc