logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Prodám Ford Probe MKI 2.2GT r.v. 1989 bez TP
orange_bud Offline
#1 Vloženo : neděle 6. listopadu 2016 15:34:31 (UTC)

Zdravím, prodám buď komplet, nebo na díly.. Už mi stojí 3 roky pod plachtou po tom, co ho bývalý majitel chtěl nechat sešrotovat a mě se ho zželelo..Bohužel jsem žil v domnění, že ho jednou přihlásím, že jsou papíry v depozitu, a ono je ve skutečnosti v odhlášce..Daly by se dohledat, majitel jezdí do ČR jednou za měsíc ze Švýcarska. Tak, teď k samotnému Probe: Auto je od bývalého majitele komplet dělané od holé kastle. Motor se dal /3 roky zpátky/ natočit, spojka bude chtít doplnit hydraulickým olejem. Turbo netáhne, je k němu i druhé, to je prý také akorát na renovaci. Nahoře je slyšet, jak klape jeden z hydroštelů. Jinak si myslím, že zbytek bude OK. Světla vyjíždějí, svítí. Šíbr netuším, jestli byl elektrický, nebo ne. Tlumiče budou tipuju originální- v jakém stavu, a zda funguje štělování netuším. Okna elektrická, fungují, zrcátka jsou tuším také elektrická. Vnitřek je vzhledem k vlhkosti netuším v jakém stavu- auto stojí stále venku pod plachtou..Přední okno mělo prasklinu, zadnímu nefungují pomocné tlumiče, je třeba zabrat a otevřít vlastní silou. Zadní světla si myslím jsou v pohodě. Zadní část výfuku je podle mě i nová, střední a další části netuším. Zadní náprava je zrezlá, přední bude o 100% v lepším stavu, neměl jsem možnost se podívat. K samotné kastli: byla měněna komplet, ta původní byla KO, tahle by neměla být ani prorezlá, semtam je ťuknutá, ale nic vážného. Kola jsou originální, zralá na renovaci, po nafouknutí i chvíli gumy vydržely. Celkově jsem ho chtěl původně dělat, ale osud mi nadělil šťastnou manželku, byt, hypotéku a prcka na cestě, neměl bych na něj čas. Takže tímto sháním nadšence, který si ho buď chce udělat, protáhnout papírově znovu Německem, nebo jinou zemí a nechat ho žít, nebo někoho, kdo by si ho nechal na díly. Jelikož má za pár dní manželka narozky, máti nadává, kdy s Probem něco provedu, a po dnešním telefonátu z nadšencem z Prahy, který půl roku sháněl převodovku a ne za malé peníze jsem se rozhodl se ho definitivně zbavit. Fotky nahraju na nějaký server a cenu nabídněte. Představoval bych si kolem 30K komplet, po dílech by z něj bylo i více, ale uvítám někoho, komu to pomůže a Probe bude sloužit dál. Samozřejmě se i po dílech nebudu bránit, ale první by musel jít ven motor, nechce se mi nechat stát třeba bez zadních světel. Díky za pozornost. Jiří, Praha, tel. 728 080 475 FOTKY: https://drive.google.com...LOHlDWFU3UDA?usp=sharing
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.