Zdravím, prodám buď komplet, nebo na díly.. Už mi stojí 3 roky pod plachtou po tom, co ho bývalý majitel chtěl nechat sešrotovat a mě se ho zželelo..Bohužel jsem žil v domnění, že ho jednou přihlásím, že jsou papíry v depozitu, a ono je ve skutečnosti v odhlášce..Daly by se dohledat, majitel jezdí do ČR jednou za měsíc ze Švýcarska. Tak, teď k samotnému Probe: Auto je od bývalého majitele komplet dělané od holé kastle. Motor se dal /3 roky zpátky/ natočit, spojka bude chtít doplnit hydraulickým olejem. Turbo netáhne, je k němu i druhé, to je prý také akorát na renovaci. Nahoře je slyšet, jak klape jeden z hydroštelů. Jinak si myslím, že zbytek bude OK. Světla vyjíždějí, svítí. Šíbr netuším, jestli byl elektrický, nebo ne. Tlumiče budou tipuju originální- v jakém stavu, a zda funguje štělování netuším. Okna elektrická, fungují, zrcátka jsou tuším také elektrická. Vnitřek je vzhledem k vlhkosti netuším v jakém stavu- auto stojí stále venku pod plachtou..Přední okno mělo prasklinu, zadnímu nefungují pomocné tlumiče, je třeba zabrat a otevřít vlastní silou. Zadní světla si myslím jsou v pohodě. Zadní část výfuku je podle mě i nová, střední a další části netuším. Zadní náprava je zrezlá, přední bude o 100% v lepším stavu, neměl jsem možnost se podívat. K samotné kastli: byla měněna komplet, ta původní byla KO, tahle by neměla být ani prorezlá, semtam je ťuknutá, ale nic vážného. Kola jsou originální, zralá na renovaci, po nafouknutí i chvíli gumy vydržely. Celkově jsem ho chtěl původně dělat, ale osud mi nadělil šťastnou manželku, byt, hypotéku a prcka na cestě, neměl bych na něj čas. Takže tímto sháním nadšence, který si ho buď chce udělat, protáhnout papírově znovu Německem, nebo jinou zemí a nechat ho žít, nebo někoho, kdo by si ho nechal na díly. Jelikož má za pár dní manželka narozky, máti nadává, kdy s Probem něco provedu, a po dnešním telefonátu z nadšencem z Prahy, který půl roku sháněl převodovku a ne za malé peníze jsem se rozhodl se ho definitivně zbavit. Fotky nahraju na nějaký server a cenu nabídněte. Představoval bych si kolem 30K komplet, po dílech by z něj bylo i více, ale uvítám někoho, komu to pomůže a Probe bude sloužit dál. Samozřejmě se i po dílech nebudu bránit, ale první by musel jít ven motor, nechce se mi nechat stát třeba bez zadních světel. Díky za pozornost. Jiří, Praha, tel. 728 080 475 FOTKY:
https://drive.google.com...LOHlDWFU3UDA?usp=sharing