logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Olej
vladoprobe89 Offline
#1 Vloženo : středa 27. ledna 2016 13:44:29 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Nazdar borci. Idem menit olej na svojom mazlickovi,tak sa chcem opytat,ci str niekto pouzivali nieco na precistenie motora? Mam na mysli tu srandu,co sa lieva do stareho oleja,ono ti ho zriedi a poriadne preplachne motor a potom tam mozte dat aj iny typ oleja. Neskodi to motoru? Popripade aky pouzivate? Diky moc
white power Offline
#2 Vloženo : středa 27. ledna 2016 14:00:26 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Jestli máš odvahu tak to tam nalej, ale já bych to asi neudělal, stačilo mi co mi z motorem provela jen výměna oleje kdy se tam dlouhý roky používal lacinej olej a já jsem chtěl motoru dopřát něco lepšího a nali jsem mu Castrol magnatec. Je pravda že se rozpustily v motoru všechny usazeniny a měl jsem velký štěstí že se neucpal sací koš, ale spotřeba oleje se zvedla na 2 litry na 1000 Km a to jsem předtím nikdy olej nemusel dolejvat.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Vassi Offline
#3 Vloženo : pondělí 15. února 2016 12:19:59 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Ahoj,,vykasli se na výplachy apod, jsou vyhozený peníze.+velký riziko zabít motor.
Radši vypust starý olej,sundej vanu,kde vespod budeš mít ten sajrajt kterej nevypustíš,vyčisti sací koš a spodek od karbonu+rovnou regulator tlaku oleje+rovnou přetěsníš vanu(určitě vana nebude jak nová bez známek koroze,takže doporučuju obrousit pozinkovat+stříknout ochraným nátěrem a vana jak nováRollEyes
cenově tě to vyjde stejně a kvalitnějš.+samožřejmě čas a prostor to udělat.ThumpUp

Zatím ahoj
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.