logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
první koupě Probe
Safato Offline
#1 Vloženo : úterý 15. prosince 2015 19:54:06 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
zdravím chci se zeptat už nějakou dobu se rozmýšlím nad koupí probe a zajímá mě na co si při koupi dávat pozor + mě zajímá jaká verze je lepší děkuji.Smile
Palo Offline
#2 Vloženo : úterý 15. prosince 2015 20:12:28 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Tady máš zrovna jedno čerstvé: http://auto.bazos.cz/inz...robe-25i-24V-rok-96.php

Každopádně základem je nevěřit nikomu vůbec nic.
Že má auto technickou taky vůbec nic neznamená, já ji měl čerstvou, že akorát nebrzdí ručka, jinak v pohodě.
No, z technické to mohlo tak leda rovnou na vrakoviště.

Projdi si to důkladně jako každé jiné auto, koukni se i na zdánlivé samozřejmosti, jako jestli má vůbec vzduchový filtr apod.
Ford Probe 2.5 V6, ´95
1 user thanked Palo for this useful post.
Stanley Offline
#3 Vloženo : úterý 15. prosince 2015 23:02:04 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
mám úplně to samé...dej bacha na elektriku-co svítí na palubovce...zda airbag zhasíná až jako poslední kontrolka...vyzkoušej ovládání sedačky, poslouchej řízení (čepy, ložiska) v plném rejdu zkus kineťáky, pod víčkem oleje zda není emulze, jestli není zechcanej motor od oleje, zda po studeném startu necvakají zdvihátka a zda hned po startu funguje servo, zda neprokluzuje spojka, nekvičí spojkové ložisko...asi fakt klasika jako u každého auta, ale ber v potaz že je to staré auto do 50tis a spoustu věcí lze vyměnit/opravit ... s tím se ale při koupi takového auta asi i počítá... :-)
Ford Probe II. 2.5 V6 1998
1 user thanked Stanley for this useful post.
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.