logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
VIN
Wallcorf Offline
#1 Vloženo : sobota 17. října 2015 23:48:53 (UTC)

Nazdarek!
Prosim vas, mozete mi nekdo poradit?
Chcem kupit Probecko II ale je bez TP. Mam moznost kupit i TP a dat do dohromady. Mozete mi nekdo povedat, kde je VIN na kasli? Bude problem to dat dohromady? Dik...
white power Offline
#2 Vloženo : neděle 18. října 2015 5:36:31 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Jednoduše řečeno "BUDE" vím že před pár lety známěj řešil něco podbnýho s tím že papíry měl ze vího zbořenýho auta a dělal to jako přestavbu a aby mu to povolili tak muselo sedět pvních x znaků z VIN (ty ve kterých je zakódovanej modelovej rok, motor atd.)
Já bych se na to asi vykašlal a koupil si Probe už rovnou s papírama. Nebo si zajdi na dopravní inspektorát za technikama třeba ti poraděj jaký jsou možnosti s legálním přihlášením.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Wallcorf Offline
#3 Vloženo : neděle 18. října 2015 8:46:48 (UTC)

Fuuuuuuuuu, tak to je skoda, protoze ten ford je opravdu hezky a dost levny. Kazdopadne dik za radu!
Wallcorf Offline
#4 Vloženo : pátek 23. října 2015 17:54:25 (UTC)

No, tak sem obehal dopravny inspektorat, byl sem na odbore dopravy a povim vam, sem znechuceny z byrokracie a z toho jak stat taha penize z tych, co nemaju na nove auto. Tak sem sa rozhodel zariskovat a zvolim tu druhu alternativu...
Probe, ktere chcem kupit, ma VIN za motorem... Skusim teraz sehnat papire s VINem a bude sa tunovat :-) Tak mi drzte palce nech to neposerem :-D
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.