Pánové :o) tak nevím, zda jste měli smůlu na světla, nebo na pány policisty, či rovnou u STK, ale nyní vám uvedu hned několik případů, kdy neplatí to, co jste zde napsali :o)
1) Thullinka
Toto vozidlo jezdí denně a se světly není nejmenší problém:
Světla namontovány 29.07.2012 a jsou tam furt
Důkazy zde:
Thullinka2) Red
Toto vozidlo jsem poprvé koupil v roce 2008, pak 2013 a pak ještě i 2015 a jezdí také denně
Světla namontovány 13.04.2008 a jsou tam stále ty původní!!! Auto mám nyní před domem na doplnění klimatizace ;o)
Důkazy zde:
Red 2008Red 2013Red 20153) Redstripes
Toto vozidlo také jezdí denně - aktuálně v Bruntále
Světla namontovany 07.06.2011 a jsou tam stále ty původní (i když to přešlo přes x majitelů)
Důkazy zde:
RedstripesAktuálně v prodeji - zde:
Inzerát Redstripes4) Blackola
Toto vozidlo jezdí rovněž děnně - aktuálně v Bruntále jako Redstripes
Světla namontovány 29.12.2013 a jsou tam stále
Důkazy zde:
Blackola5) Blackchezz
Toto vozidlo jezdí denně - prodal jsem ho v dubnu 2012 a zpět koupil v prosinci 2013 - světla tam byly stále ty samé a s těmi jsme je v roce 2014 prodal zase dál. Auto má člověk v Havířově a jsou tam furt!!!
Světla namontovány 19.02.2012 a jsou tam stále
Důkazy zde:
Blackchezz 2012Blackchezz 2013Ať počítám jak počítám, vychází mi z toho, že vydrží déle než rok, že ani na STK není problém (jsou to dálková světla, která při použití oslňují - ať jsou homologovaná, nebo ne) takže popravdě to se mnou NIKDO NIKDY NIKDE NIJAK NEŘEŠIL...
Proto je na autě mám já, má je tam Thullinka, dávám je tam všem a doporučuji je všem - ovšem NENUTÍM JE NIKOMU!
A rovněž není pravda, že o autech co prodám, už nic pak nevím hoši...
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz
Thulloweb