logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
pípání, tútání či jak to nazvat
Lenny_GM Offline
#1 Vloženo : pondělí 3. listopadu 2014 21:35:03 (UTC)

Zdravím. Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Když otočím klíčkem do polohy rozsvícení kontrolek ozve se pípání myslím, že 5x (jedná se o stejný zvuk jako při otevřených dveřích a rozsvícených světlech) načeš to přestane. Dělalo to vždycky co Probečko mám a považoval jsem to za normální, ale teď to najednou přestalo a zároveň v ten den se mi přestala při startu rozsvěcovat kontrolka Airbagu. Zajímalo by mě s čím tento zvuk souvisí. Jestli s pásy nebo airbagy a odkud se to line a popř kde hledat problém. Vyčetl jsem, že když odejde např. žárovka na přistrojovce měl by se ozvat jiný nepřijemný zvuk, který signalizuje problem. Mi se neozývá nic, pouze se nerozsvěcuje kontrolka airbagu.
white power Offline
#2 Vloženo : pondělí 3. listopadu 2014 21:59:45 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
To pípání by mělo souvidet s pásama (maj to všechny americký auta co mám) když se nepřipoutáš a otočíš klíčkem tak po 5x zapípá a pak to neotravuje jako třeba evropský a japonský auta který řvou tak dlouho až se nasereš a ten pás si raději vezmeš abys měl klid.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Lenny_GM Offline
#3 Vloženo : pondělí 3. listopadu 2014 22:54:14 (UTC)

To jsem si myslel. No ale co ta kontrolka Airbagu nevis nahodou? Kdyz vyndas zarovku zacne to udajne pipat jinde a jinak jakoze pojistka kdyby nejaka kontrolka odesla aby clovek vedel ze neco neni v poradku. Alespon to jsem tak ruzne vycetl. Ale mi nepipa nic a ani kontrolka pri startu se nerozne.
Lenny_GM Offline
#4 Vloženo : pondělí 3. listopadu 2014 23:20:13 (UTC)

Nasel jsem na perfomanceprobe tady nejake info, ale jako moc mi to nic nerika. Nejsem moc znaly elektroniky.

The air bag diagnostic monitor requires power at pins 1 and 6 in order to energize the air bag warning indicator circuit. If the air bag warning indicator circuit is open or the air bag diagnostic monitor does not have ignition voltage at pins 1 and 6, the air bag warning indicator will not illuminate.
white power Offline
#5 Vloženo : úterý 4. listopadu 2014 6:40:20 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
S airbagem ti neporadím. To bude muset někdo jinek kdo ho má a řešil něco podobnýho.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.