logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
Zápach v kabíne P II
dany651 Offline
#1 Vloženo : čtvrtek 23. října 2014 19:59:29 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
1.Tak puvodne jsem se chtel zeptat kde je pylovej filtr,ale jak tu Thullo nekde psal že doted žadnej nenašel.Tak pak bych rad zistil jak se zbavim toho desneho smradku když zapnu topení...Jako 10 let starej kompost,listí,hlina,kombinovane s plisni...fakt se to neda dejchat.:)A desne se mi mlži okna,bez zapnutyho větraku neujedu ani metr...jedine kdybych mel hlavu ven z auta...Tak asi to bude jedno s druhym....naka komplikace..:)A když zapnu klimu,chlazeni tak jako kdyby nekdo otevrel starou lednici..tez se to neda dejchat..:)To asi bude potřebovat vyčistit klimu..
2.Bych chtel vedet jak se nastavuje vyška přednich světel..Leve svíti nekam vzhuru do kozmu..tak bych ho rad vrátil k zemi...Nezavisle na pravem svetle..Dík za odpověd a rady..
white power Offline
#2 Vloženo : čtvrtek 23. října 2014 20:05:32 (UTC)

Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Vyčištění klimy určitě pomůže a zační tím že sundáš větrák, určitě bude plnej listí, prachu a podobnejch sraček.
Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Andrew Offline
#3 Vloženo : čtvrtek 23. října 2014 20:19:03 (UTC)

Poděkoval(a): 3x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Světla pošteluješ tak, že když sundaš tu plastovou krytku okolo nich, tak budeš utahovat/povolovat ty dva šrouby na vrchu rámečku. Když budeš oba povolovat stejnoměrně, tak půjde kůžel světla dolů, když je budeš přitahovat tak půjde nahoru. Pak stejnej pryncip je přitahování pravýho šroubu bude svítit víc doprava a obráceně.
A ještě k těm světlům. Jestli ti svítí jedno hodně blbě oproti tomu druhému, tak také zkontroluj jestli nemáš otočenou žárovku/celej světlomet).
2,2 GT -ex, 2,5 V6 r.95
dany651 Offline
#4 Vloženo : čtvrtek 23. října 2014 20:24:52 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Dik..kouknu se na to..Ono to svitilo fajn,jenom jednou když jsem stal u auta s rosvicenymy světlami,tak na chvili zavrčel motorek v levym svetle.A svetlo šlo nahoru..Což mi připada divne že to delá samo od sebe..:)
Juraj Offline
#5 Vloženo : čtvrtek 23. října 2014 22:21:45 (UTC)

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Když sundáš plast dole u čelního skla(koukají z něj stěrače), vyndáš tak kyblík listí a hlíny.
Já to dělal zrovna o víkendu.
Ford Probe II 2.5 V6 24V r.v.96
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.