logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
koupím FORD PROBE na splátky
j.plotek Offline
#1 Vloženo : sobota 1. března 2014 22:44:09 (UTC)

KOUPÍM FORD PROBE 2 GENERACE NA SPLÁTKY
white power Offline
#2 Vloženo : neděle 2. března 2014 6:55:00 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 137 time(s) in 132 post(s)
Podívej se tady v inzerci, Thullo jedno prodává a je možnost i na splátky, navíc je z Ostravy takže to máš kousek.
Jinak nevím jestli se v Karviný všichni najednou zamilovali do Probe na splátky a neuměj si vypnout na klávesnici Caps Lock, nebo si se ještě nerozhodnul jestli si muž nebo žena. Neber to nijak špatně ale podobnost s tímhle inzerátem je až zarážející http://www.probeclub.cz/...splatky--nabidnete.aspx

Ford Probe 2.2Turbo
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8
Jeep Grand Cherokee 5.7 Hemi
BMW R 1150 GS Adventure
Thullo Offline
#3 Vloženo : neděle 2. března 2014 7:20:23 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
2 White Power:
Já mám obě PROBE na splátky už prodané a tam v Karviné - no, s tou dotyčnou jsem si psal, nabízel jí Probe na splátky a přišlo mi zpět, že už si Probe koupila, teď je v lakovně, čeká na lak, bílý iteriér, lambo doors atd. že to byl dárek pro přítele a bude to překvapení - psal jsem na fotky, ale prý je dělá lakýrník atd. no tak uvidíme :o)

Celá trošku zvláštní konverzace je zde:

No, nabízím následující - viz LINK!
http://www.probeclub.cz/...spx#post40696#post40696

zdravím vás,,chci se vás zeptat jakou si představujete akontaci a jaké splátky děkuji

Dobrý den,
no to je právě to, co jsem chtěl znát od vás - jakou jste schopná dát akontaci a jaké splátky jste schopná měsíčně splácet :o) vy mi něco nabídněte - já jsem na to zvědavý ;o)

Dobrý den,
nevím, zda vám došel můj email, neb jste mi neodpověděla, proto vám píši znovu. Máte stále zájem o to PROBE? Pokud ano, napište mi prosím, jakou jste schopná dát akontaci a jakou jste schopná dát měsíční splátku. POkud ne, napište prosím, že váš zájem padá - Děkuji mnohokrát

DOBRÝ DEN,,OMLOUVÁM SE VÁM,ALE UŽ JSEM KOUPILA FORD PROBE BYLO TO NA SPLÁTKY BEZ AKONTACE PO 5000 KČ...JEŠTĚ JEDNOU SE OMLOVÁM PŘEJI VÁM MNOHO NEJ

Tak výborně, alespoň že tak.
No a nechcete se tedy pochlubit s tím, co jste pořídila? Mohl bych vám třeba pomoct s nějakými díly, atd. mám fůru náhradních dílů, taky mohu sehnat za levno nové díly (kotouče, desky, oleje, fitlry atd.)

Jinak něco o mě - www.thullo.cz

Pošlete fotky - a na sraz Probeček v červenci se vydáte? :o)

zdravím vás,určitě se s tím probátkem pochlubím ale momentálně je v lakovně čeká na novej lak,bíle čalounění dveře lambo atd ..je to pro mého příteleke 12 výročí .. já s tím jezdit nebudu ale on na sraz určitě pojede....co se týče náhradních dílů tak se určitě ozvu a děkuji

No, tak to je zajímavé - určitě bych fotil to auto PŘED, v PRŮBĚHU a PO ;o) těším se...

celkovou foto dokumentaci předlakem v průběhu i po dělá lakyrník..ale dotaz je to od vás skvělej
#4 Vloženo : neděle 2. března 2014 8:10:29 (UTC)

Zdravím a díky za odpověd.Podobnost inzerátu je možná stejná ale to je tak vše.Sháním FORD PROBE protože jsem si ho před 11 lety koupil na leasing a po zaplacení 24 splátek auto kleklo.Problém s motorem....Tím pádem bych si ho rád opět koupil protože to je na tu dobu neskutečný vůz..ještě jednou díky za odpověd
DannyW Offline
#5 Vloženo : pondělí 3. března 2014 18:18:23 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Se člověk nestíhá divit BigGrin pár Probeček sem tu v Karviné zahlídnul, ale nepotkávám se s žádným pravidelně. Zatím teda vím, že v Karviné jsem jediný BigGrin stříbrný určitě Cool ale jestli tu budem tři tak to bude sranda. Doufám že chlapci budou jezdit slušně ať nám nedělají ostudu jako ti z olejového fauwe klanuLOL
Probe GT 2,5 24v,´93 Silver metalic
Stříbrňák
BMW 530d touring E39 '02
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.