logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
jak si udelat ladenou koncovku
Jola Offline
#1 Vloženo : pátek 17. ledna 2003 22:45:16 (UTC)

Zdar všichni.Abych tady rozhejbal taky nejakou diskuzi tak jsem brouzdal po netu a nasel jsem super vec pro ty co by chteli ladenou koncovku ale nevi jakou a kdyz vi tak zase nemaji penize.Proto jsem nasel tenhle super navod Ne že bych to potřeboval ale rad se podelim o nove poznatky

Návod na to, jak si Vytvořit laděnou koncovku na výfuk. Ke zhotovení potřebujete dvoulitrovou láhev od Coca Coly a opět naši známou izolepu. Láhev od Coca Coly rozříznete zhruba v půlce a nasadíte zúženým koncem na původní koncovku a celé to dohromady slepíte izolepou. Nebojte se toho, že se izolepa taví, to je pouze dosedací proces, kdy se páska sama utáhne a tím také utěsní, což je opět nějaký ten koňský přírůstek. Nastartujte. No nemá to fantastický zvuk? Má.

Simona Offline
#2 Vloženo : pátek 17. ledna 2003 23:38:47 (UTC)

No,neviem či by som chcela mať namiesto výfukov štyri coca colové flaše........??

_eXplorer_ Offline
#3 Vloženo : sobota 18. ledna 2003 12:03:08 (UTC)

Jo a pak doporučuji vystříhnout z nějakokého časopisu o dostihách vystříhnout koně a nalepit izolepou na čumák i zadek = nikdo nepozná že to není ferrari BigGrinBigGrinWink

_eXp_

_eXprobe_
_eXplosssioner_
Guest
#4 Vloženo : pondělí 20. ledna 2003 12:56:23 (UTC)

To musí být super pohled.Laděná Coca colaBigGrinBigGrinBigGrin

Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.