Nejprve bych vas chtěl všechny pozdravit.
Na úvod trošku něco o mně, me jméno je Lukáš, letos v červenci mi bude 21 (spiše ještě pulec než ryba),povolaním Kuchař, puvodně jsem z Broumova (Kralovehradecky kraj) ale spiše se zdržuji v Náchodě kde mam svoji praci ..to by bylo tak všechno... K probe jsem se dostal již před dvěma lety kdy jsem po par set kilometrech 1.6 méganem zjistil že to neni uplne ono, tak přišlo hledaní a našel jsem probev te dobe jsem vubec nevedel co je to zač, jen se mi zkratka libilo takže po tydnu přemyšlení sem ho vezl domu, po 14 dnech šel řidičak do pradelny s neznamych duvodu 6 měsíců :-D tak jsem se začal o probe zajimat když jsem teda nemohl jezdit, trošku jsem se ho snažil doladit, a když jsem postupne zacal zjištovat co je to vlastne za auto tak jsem si uvedomil ze ja nebudu zrovna tzen spravnej majitel pro neho, s mými tehdejšími aktivitami jsem najezdil neco pres 4000 kilasku mesičně, a to se nedalo pač bylo ospojlerovane atd... takže šlo k novemu majitely ted je jím J. Dlesk doufam že stale spokojený majitel ;-)... přišlo nove vozitko hyundai coupe 2.0 r.v. 2007 , a upřime po tydnu jsem si začal vzpominat na probe, nevim proč vic me bavilo, nicmeně cca po 10 dnech při jednom nešťastnem večeru skončil ve 110 v betonovem sloupku a ja snim naštěsti jen se zlomenym nosem, a řidičak šel do pradelny znovu tentokrat již na 18 měsíců, naklady spojene s nehodou, cena auta, a veřejně prospěšne prace me naučily, po absolvování všeho jsem začal přemyšlet nad autem Probe V6 jasna volba...a začlo shanení, narazil jsem na pekny kousek nedaleko od prahy, koupil jej, a nasledne zjistil že již nelze přihlasit( tak trošku članek sam pro sebe) , takže bylo probe bez papírů, na foru jsem našel inzerat že Thullo prodava papiry, tak jely ke me domu nasladne mi to nikdo nechtel předělat, a po sečtení všech nakladu, jsem zjistil že je to na zkratka k hov.. takže v tu chvily už pro mě uďal Thullo to že papiry koupil zpet, po cca dvou měsicich si přivezl Thullo domu Vinered 2.5 a me nenapadlo nic jineho než že by mi slušelo :-) po navštěvě Thulla v ostravě kde probehla seznamovačka a autakem a Thullem, bylo jasno vzhledem k okolnostem pro me thullo udal vec ktere si nesmirne važim, a diky ktere mohu již dnes mit v garaži skvost po kterem jsem prahnul přes dva roky..mezitim co se autak daval do kupy ja udal znova řidičak, psychotesty atd...a bylo vyhráno a zanedlouho se jelo do ostravy pro Prince (zatim jsem nevymyslel lepši jmeno :-D ) ...ted už to bude teměř mesic co se spolu vozime, ja jsem nesmirne spokojen jak s autem tak s Laďovou praci ktera na aute probehla...Zatim jsem s autem ve stadiu kdy se poznavame, a mohu řict že probiha vše tak jak ma, až na jeden šroub kterej pozlobil u napinaku na kladku (strženej) to je zatim provizorne vyřešeno zalepenim, než bude vhodna chvile na to aby šel motor ven a udal se novy zavit.
Po tom uvodu se mohu nekomu zdat jako naky gauner, ale to už doufam mam všecko za sebou..
Jinak co se tyče auta je to samozřejmě V6 , rořnik 96, vínová barva, interier kůže (moc mě baví, uvidime v letě :-D), klima.
Celkově v dobrem stavu po zasahu Thulla řekl bych v suprovem stavu, oproti jinym probe ktere jsem videl... Ma svoji garaž takže pekne v suchu, a čistotě :-)...
Co se tyče planu do budoucna, tak auto zustane v originalnim stavu, co se tyče všeho, možna radio si koupim ale orig. se mi libi, takže spis jen nejake repro, a hudbu tlačim přes kazetovy adapter na Jack 3.5... ale jinak nechci davat nic co by bylo jinak než ma, možna pořešim ještě nejake denní sviceni, ale spiš do poziček protože bych tam nesnesl ty plastove nejake svetelka...
Jinak co se tyče spiše oprav, tak to začne touto zimou lehce podvozkem, ten tady u nas na silnicich dostava zabrat, takže by to chtelo mu trochu dat...
Na jaře bych zřejmě začal řešit lak, ktery ma sve mouchy, ale spiše to bude zaležet na financich, Mam rad třošku morbidnější barvy, Takže by me dost bavila Černá perleť, ale uvidi se...
Pokud motor poběži tak jako do teď tak by mohl byt co se tyče renovace až na posledním mistě ale uvidi se třeba dostane přednost před lakem podle toho jak na tom bude...
Takže to by bylo asi tak všechno pro začátek, mam v planu dat auto do stavu kdy bude využivano jen na ježdění, momentalne najezdim tak 500 kilaku mesicne, takze spise je v garaži a odpočiva, a to vetsi zazitky jsou při jizde, vždycky tak po dvou třech dnech je to idealni stav :-)... doufam že se budu chlubit na forech jen ujetymi kilometry :-) Veškere fotky jsou k nahlednutí zde:
http://thullo.rajce.idne...-_1996_Vinered_Chrudim/ ( vlastni ještě nemam, ale až bude čas tak neco přihodim) ..
Co se tyče Kluboveho srazu byl jsem od thulla pozván, nicmeně řada okolnosti a udalosti okolo mně, mi to bohužel letos nedovoluje, Takže timto se Thullovi omlouvam, a přislibuji svou učast na dalšim ročniku v plné parádě ;-) ....
Nakonec ještě jedno velke dik Thullovi za jeho ochotu a celkově za přistup, diky němu jsem se mohl opět stat majitelem tohoto vyjímečneho vozu, za což jsem nesmirně vďečný a moc si toho važim....
S pozdravem Nemo.