logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
nahon predni - zadnich kol
Guest
#1 Vloženo : středa 20. listopadu 2002 15:56:19 (UTC)

Zdar lidi,
chtel bych se zeptat jakej je rozdil mezi nahonem na predni a nebo na zadni kola (v jizdnich vlastnostech). Bohuzel jsem prisel o probe a tedka jsem zakoupil Nisana 200sx a to ma prave nahon na zadni...

for Koudy: Prosim napis mi tady jestli jsi mi zjistil ten autoalarm na pager + central na do (central na klicek tam je) ztratil jsem na tebe kontakt...

Marauder Offline
#2 Vloženo : čtvrtek 21. listopadu 2002 13:20:38 (UTC)

No rozdíl je docela podstatnej, to preci musís poznat, nevím jak u 200 Nissana, ale já kdyz na to dupnu okamzite mi zadek nekam utíká, zvlast kdyz mas vytoceny kola, ale kdyz to vychytas muzes delat efektni otocky temer na miste ...

Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT
_eXplorer_ Offline
#3 Vloženo : čtvrtek 21. listopadu 2002 14:20:37 (UTC)

To poznáš až napadne 1. sníh, já jsem musel do svojí MB 190 dávat litinový desky do kufru, abych někam vůbec dojel. To víš u náhonu na předek ti tlačí kola k zemi váha motoru, ale zase na suchu je to k nezaplacení, žádný gumování a lepší odpych (pozn. neplatí pro škody 120, 105...) BigGrin

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Guest
#4 Vloženo : pátek 22. listopadu 2002 12:49:40 (UTC)

tak to je prima... no takze na suchym povrchu je lepsi mit nahon na zadek? a pres zimu vozit pytel cementu v kufru neco jako ziguli 16ti stovka...

_eXplorer_ Offline
#5 Vloženo : pátek 22. listopadu 2002 13:54:25 (UTC)

To je vono, nebo kup Porsche s náhonem vzadu a motorem taky, to je pak pravý vořechový furt BigGrin

_eXp_

_vIper_prObe_
_eXplosssioner_
Jarry Offline
#6 Vloženo : sobota 23. listopadu 2002 15:12:41 (UTC)

Náhon na zadek je výhodnej jen na velký poloměry zatáček a za sucha. Na menší poloměry zatáček je rychlejší předek a nej soma 4kolky. Předokolky jsou míň záludný, prakticky vždycky jsou na hraně nedotáčivý a přetočíš je jen když prudce ubereš plyn a trhneš volantem. zadky maj velkej rozdíl v chování při jízdě pod plynem nebo při ubrání, většinou přetáčivý auto ti občas nezatočí a může to překvapit. V rally, kde se jezděj malý poloměry zatáček a klouže to se zadky nechytaj, Porschi nebo BMW běžně pojezdí honda civic nebo felda atd.

Jarry
Fender Stratocaster E443129, Fender Telecaster Z8228066 & Fender Tube amp HOT ROD DeLuxe
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.