logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
P: Probe 24V 1994 - polovrak bez motoru, stále dost dílů. - Za odvoz - Už je pryč
matlis Offline
#1 Vloženo : úterý 7. srpna 2012 10:17:33 (UTC)

Koupil jsem ho s vadnou převodovkou kvůli motoru, který jsem potřeboval do toho mého. Až na tu převodovku bylo kompletní a pojízdné. Použil jsem motor, časem někdo potřeboval to, nebo ono a na konec moc nezbylo. Až někde uvidíte modročervené probe ... :)
Blatníky,nárazník,zadní tlumič,něco z interiéru,některé lišty, něco z přední nápravy .. atd, atd .. je pryč. Zadní opěradla mají v sobě díry po subwooferech, levé dveře jsou mírně promáčklé. Pořád je tam ale spousta užitečných věcí, včetně kompresoru klimatizace, serva, Remus výfuku, interiéru, světel ... co se dají použít. Vlek je nutnost, táhnout se rozhodně nedá. Je bez TP.

Tlačí mě čas, nestihnu ho rozebrat a uložit, jak jsem doufal. Proto za odvoz ... je tam spousta dilů, které nejspíše budu v budoucnu potřebovat, ale to je hold život ...
Kdo dříve přijede s vlekem, je jeho ...

Pokud chcete něco nafotit, zeptat se nebo se přijet podívat, dejte vědět. Probe je cca 20km západně od Brna.

email : pmatlis*post*cz
SMS 608 423479. Neni tu signal, tak prosim jen SMS :)

Probe zdar, Pavel
Kubanecmxvi Offline
#2 Vloženo : středa 8. srpna 2012 1:34:34 (UTC)

Můžu vědět jak je na tom fyzicky ten remus? Jestli to nějak extrémě neřvalo a neni uplně nakaši tak bych měl zájem.
matlis Offline
#3 Vloženo : středa 8. srpna 2012 7:22:45 (UTC)

Čau, hele netuším. Nejezdil jsem s tím, takže jakej to má zvuk v záběru nevím, na volnoběh a zvýšený otáčky to znělo dobře.

Nicméně důležitá věc - auto jde pryč jako celek, ne po dílech a navíc už je zamluvený. Takže sorry.
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.