logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
2 Stránky<12
Opustil nás Marauder :o(
Venito Offline
#21 Vloženo : úterý 24. ledna 2012 15:54:24 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Původně odesláno: Thullo Jdi na citovaný příspěvek
Kluci, nemel nehodu - bohuzel odesel sam. Dal po tom prosim nepatrejte - díky moc! :o(

Dik za vysvetleni:( no je to siila....at mu tam jenom voni benzin, spalene gumy, jezdi same ameriky bez dyzlu a skodovek:)

Mimochodem nevis jak je na tom jeho camaro? jezdi-nejezdi, koupil ho nekdo? mam z jeho stranek z doby roku cca 2006 spoustu videji kde s nim jezdil a blbnul, byl to dobry stroj, motor LT1, a manualni 6kvalt...
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

Thullo Offline
#22 Vloženo : úterý 24. ledna 2012 16:41:31 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
2 Venito:
Rostiku, Camaro je stale Jirkovo, je u Zorra - jeste porad. Bylo t uzasne - v loni mi uteklo nez jsem se rozhoupal jedno podobne - take manualek - sice dobite jak berlin, ale motoricky OK :o( ted uz je na slovensku a manual abys pohledal :o( same automaty tady jsou. Marauder mi rikal, ze na LT1 se lepe shani dily a ruze vychytavky, nez na LS1ku, takze jsem chtel prave tu z28 co mel on - no teduz mi s tim Jirka nepomuze - ale zatim hledam zaklad - Z28 v manualu :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Venito Offline
#23 Vloženo : úterý 24. ledna 2012 17:11:04 (UTC)

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
kua to jeho bylo suprovni, nevim sice jake bylo v detailech ale to je jenom detail, kastle zdrava, ale spravny motor a fofrskrin, by me fakt zajimalo kdy vyjede a ci jednou bude, pokus se ho nejak ziskat!

Pokud budes kuchat motor a potrebovat nejakou radu, rad ti pomuzu, on ten motor je proti mojemu jiny v par vecech, princip stejny...taky poradim kde nejlip nakoupit ruzne dily, nejake mam i doma navic...ve V8 se vzdycky rad pohrabu:)
Probe_96 2.0l, Chevy Corvette_89 V8 350cui .......American @ Japan caars

fantOnin Offline
#24 Vloženo : neděle 29. ledna 2012 22:57:34 (UTC)

zdravim vsechny probare.

Dnes se zpozdenim jsem si precetl mail z AHC.. Nejdrive jsem tomu tomu neveril ale po precteni par radku uz to vim bohuzel taky :( Videl jsem se s nim jen parkrat ale vzdycky mi pomohl. Nebylo to s nim sice jednoduche ale to s malokym kdo neco dokazal nebo byl svuj.

Timto mu preji hodne klidu a zadne dalsi drby. Rest in peace.

Kdyby jste na jeho pocest poradali nejakou seslost, at se mi prosim nekdo ozve. Rad bych se pripojil a vas zas po dlouhe dobe videl. Nemyslim si ze je dobry napad to michat s cimkoliv jinym jako je Kamen, ale to uz je vase vec.

Probe jsem od nej sice nekoupil, ale diky jeho probecku jsem se do probe jako takoveho zamiloval a prave to jeho mi bylo vzorem.

Mejte se fajn probari :)

a kdyztak fantonin@email.cz kdyby byl nejakej ten srazek na pocest.
fantonin
reDBlacK CREATOR :)
focus combi 2008 1.8 TDCi
Mercedes-Benz SLK
Mercedes-Benz CL

neni to se mnou lehky :P
Matoprobe Offline
#25 Vloženo : pondělí 30. ledna 2012 8:47:19 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Mara mel vlastny stranku?? ma ji jeste?? vsetci ospevujete to camaro a ja ani nevim jaky to je ... date sem nekdo jeho stranku at si to muzu kuk?
Ford Probe 2.2 GT 89,Red----> renovacia
Thullo Offline
#26 Vloženo : pondělí 30. ledna 2012 10:31:01 (UTC)

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
2 Fantonin:
Nazdar - hele to asi neklapne - tady na Probe Clubu uz neni moc lidi, co Jirku znali a kdyz se sejdeme na Kameni, zapijeme jeho pamatku, bude to tak akorat. Uz bylo setkani z AHC, kam jsem bohuzel nemohl dorazit - takze dalsi neco EXTRA poradat je uz trosku pozde... Ale rad bych to udelal pro Jirku. Jinak, posli fotky CLka :o) jsem dost zvedavej :o)

2 Matoprobe:
Ano mel - www.camaro.cz, ale uz nejedou delsi dobu :o( ale najdes videa na You Tube :o)
THULLO - 33x Probe Owner
Vše viz Thulloweb
Matoprobe Offline
#27 Vloženo : úterý 31. ledna 2012 10:28:09 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
jakej mel nick na youtube??
Ford Probe 2.2 GT 89,Red----> renovacia
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest
2 Stránky<12
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.