Ahoj,
koukám, že se mi do fóra nepřidaly 2 hlášky který jsem psal ve středu takže ještě jednou.
Proč je sraz v Praze ? Protože když se ho snažím udělat někde mimo tak kromě toho druhýho srazu kde bylo lidí docela dost nepřijede skoro nikdo. Takže v Praze mám zaručeno, že kromě mě, Koudyho, Hynka, Jirky T, Mirečka, Kinga přijede ještě někdo a nebude to taková sešlost jako když jsme jeli do Brna, napřed spousta řečí a pak jsme jeli jen mi dva s Koudym, takže proto a né, že trpím pragocentrismem jak mi někdo neznámý napsal do emailu ...
Proč ještě Praha ? Protože ať se na mě nikdo nezlobí, ale co v tomhle čase a počasí v jinejch městech ? Tady se můžem všichni v klidu sejít u Koudyho a pokecat, večer jak doufám někam zařádit na nějakou akci apod ....
Kdy to bude ? Jak jsem psal chtěl bych dvoudenní sraz a to příští výkend buď pátek odpoledne příjezd a ukončení odpoledne v sobotu a nebo dopoledne v sobotu do neděle dopoledne - vyjádřete se ať vím co vyhovuje většině, jak už psal Koudy pro nepražáky zajistíme ubytování, jen napište kdo a pro kolik osob to chcete ...
MARAUDER
Marauder
94 SilverBlue Chevrolet Camaro
97 Cadillac Seville STS
93 Ford Probe GT