Ahoj, jelikož se mi naskytla možnost pořídit si Probe 2.5 V6. Neváhám ani minutu a musím prodat mé stávající Probe 2.0i.
Jedná se o rok 95, obsah 1991ccm 85kw (2.0i 16V). Auto má původní lak (na kapotě a střeše sešlý lak), po koupi v 03/2010 jsem tam koupil motor, který má údajně najeto kolem 150 000km (od té doby do motoru liju olej Castrol Magnatec 10w40), motor má nové svíčky NGK (datum pořízení 10/2010), baterii BREGA 62Ah (06/2010), palivový i vzduchový filtr byl vyměněn před zimou. Před technickou byly vyměněny ještě přední kotouče (značka BREMBO EASY CHECK) a destičky ATE, dále byly vyměněny přední čepy a stabilizační tyčky, auto má platné emise a technickou do 11/2012. Letos byl částečně nahrazen (vyříznutí starého a navaření nového plechu) schnilý práh na řidičovo straně + nástřik do červené barvy. Na autě je nový vlnovec, koncovka výfuku je značky WOLF. Na autě jsou zimní gumy jeté jednu sezónu (takže jako nové). Poškozená hadice k chladiči je opravená, v lednu byla provedena i oprava elektroinstalace (bez záruky) - jelikož po zdejších diskuzích se může jednat i o vadný rozdělovač nebo imobilizér. Auto je ale pojízdé. Pojistka je zaplacená do 9.6.2011. Věci, které jsem ještě nedodělal je přetěsnění vany, zašití řidičovy sedačky a zakytování zadního plata po repru (bývalý majitel).
Cena je
12 000,- + 5 000 EKO poplatek (Emisní normu jsem si nechal za 1 000,- vytisknout v Praze).
Při rychlém jednání jsem ochoten slevitVhodné i na náhradní díly - s tím, že by se musel nějak vyřešit přepis.
Pokud se do začátku června neprodá, jde bohužel do šrotu.
P.S. - fotky jsou pořízeny po koupi vozu - takže z loňska .... Repro které, tedy není vidět na fotkách tam samozřejmě je i s krytkou tapeců.
V případě dotazů volejte 602 369 121
nebo SZ - mail
Foto ZDEMenší videiko ZDEMitsubishi Eclipse 2g 2.0T (177kW)
Ford Probe 2.5 V6 (119kW)
Ford Probe 2.0i (85kW) - EX (14.5.2011)