Jasny bohuzel dlouhodobejsi hodnoty tu zverejnim cca za mesic az to neco najezdi porad premislim o pomeru 1:1 nemysli si ze se nebojim co to bude delat koupil sem si pro jistotu pred timhle experimentovanim podavaci cerpadlo mam ho pro jistotu v garazi a palivovy filtr vstriky mam da se rict osefovany kamos je ma takze kdyby neco budou za par korun a s tim podpalenym valcem nezbyva nez verit...
Jeste bych chtel podotknout ze to neni jenom kuli prachum to je az to druhy zaujalo me tohle vlakno tak sem si rekl ze to vyzkousim taky navic benzinka co mam naproti paraku E85 nabizi... Mam dva kamose co na to jezdi tez bez upravy uz delsi dobu jeden ma BMW e36 316i a v pohode druhy ma Daewoo matiz 0.8 a tez v poho ale zatim sem je nepotkal abysme si poradne pokecali o pomerech resime to jen pres telefon a to je takovy dost na hovno uvidim kdyz z nich neco vytahnu hned to zverejnim
Koukam ze Etanol ma hodne neznamych a poradne informace o jezdeni bez upravy jsou ale je jich zatracene malo....
Kdyby se chtel jeste nekdo podelit o svoje zkusennosti ja i ostatni clenove budeme urcite radi....
2.0 16V
Sem ten kreten co te predjel z prava...