Ahoj, vcera se mi nejak nakazilo auto od bratrove audiny, kde kdyz sme to sli projet tak mu rikam, hele a sviti ti kontrolka airbagu..a on rika..ja vim na to seru.
Pak sem sedl do sveho auta a jel domu...po cca 200 metrech mi zacala blikat kontrolka airbagu. Tech kurev a pici co litalo to bylo neskutecne. Auta si proste zijou vlastnim zivotem asi ..
to bylo jen tak pro pobaveni a ted k problemu :
blika kontrolka airbagu, blika zcela pravidelne a tim padem usuzuji ze blika nejaky chybovy kod jenze nevim jaky. V ford servisu mi odmitli tuto informaci sdelit...coz sem tak trochu cekal.
Jeste budu volat do jednoho servisu ,kde se fordy zabyvaji a sem zvedavej jak pochodim tam..ovsem moc uspech necekam.
kontrolka blika 5x kratce pak je mezera a pak 2x kratce, pak je delsi pauza a pak zase odznova. tyhle intervaly to blika treba 5x zasebou a pak to zas na chvili prestane..a zase za zcela nahodny cas to zacne blikat. Mam podezreni na nejaky kontkat ci konektor ,ale nevim jaky a kde. Protoze kdyz odpojim konektor airbagu co je u tlumice tak to blika 4x mezera 2x dlouha mezera a zase znova.
Takze to rika kde je chyba,ale nevim co ten kod znamena. Nevite nahodou nekdo co by to mohlo bejt?
mockrat diky za pomoc, nechce se mi rozebirat v zime ve tme auto a hledat cim by to tak mohlo bejt, proto bych sel nejradeji na jistotu. Dik moc za pomoc !!
Ford Probe 2,5 V6 24v