Původně odesláno: white power No... Tak na 100% ho brát nebudu. Doufal sem jsem v něco za 20-25k, reálně sem byl připravenej dát tak 30, 35 Limit byl 45 pokud by byl v nějakým úplně nevrakovým stavu, jakože platná technická, žádná velká závada co by zabraňovala sednout a jezdit a opravovat postupně... Asi fantazie no...
Každopádně, prý:
Eko neplaceno, orezlý nosníky a uchycení zadní nápravy, lak KO, nějaká kosmetika, technickou nemá, olej neměněný 5 let, atd.
Fajn, to by mi nevadilo, vše se dá spravit, třeba ta technická tak prý má kousek mechanika co za 3-4k projde všechno.
Ale co mě dostalo a to cituju: "Když kouknu na bazoš a tak, ty ceny jdou hrozně nahoru, teď je tam ten vymazlenej šedej za 120k... Takže mě se nechce ho nechávat zalevno, jen za motor dostanu 20-30k... Takže já bych za něj chtěl tak 50-60, jinak ho nechám na náhradní díly, nebo dám na šroťák ať mi tu nezavazí."
Akorát sem se naštval, jednak že by ho prostě dal na vrakáč když za něj ty peníze nedostane a taky proto, že sem nevzal před rokem to bílý v Brně za 15, nebo letos i to černý za 28...
Noco už, víc peněz pro stávající V6ky
93 GT - Silverstreak
97 GTS
92 Turbo (Kefa)
91 Turbo
94 GT UKčko
ex 89 LX, ex 94 GT - Generál Lee, ex 97 GT - Peci, ex 92 Turbo