logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
11 Stránky«<34567>»
New face RenniCar 2010-2011
cuir Offline
#81 Vloženo : čtvrtek 26. května 2011 1:29:02 (UTC)

Poděkoval(a): 5x
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
paradicka...do kamene to bdue hotove ne? sem zvedavej na ty 3D folie..
Ford Probe 2,5 V6 24v
Renni Offline
#82 Vloženo : čtvrtek 26. května 2011 6:47:31 (UTC)

Poděkoval(a): 2x
Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
no doufám že jo,honím to hlavně kvuli Kameni..ale mám takovy pocit že zrovna my dva jsme si vymysleli něco,do čeho vrážíme hoooodně peněz a jak dlouho nám to vydrží je ve hvězdách... :-))) jinak taky gratuluju k tvému výsledku,jsem též zvědavý na Kameni a at nam to vydrží co nejdýl...Blink
http://img524.imageshack...odela1937rennicanx0.jpg

Alfa Romeo replica Cabrio
Land Rover Freelander2LN
Renni Offline
#83 Vloženo : pondělí 30. května 2011 21:52:59 (UTC)

takle mi zkurvili ted nové rameno v autorizovanem servisu ATU když tam rvali novej čep!!! ja už se z toho poseru doslova, bud mi to zkurví amater za "přatelskou cenu" nebo zaplatím dardu v profi servisu a výsledek stejnej!!! už mne to přestává bavit a pokud to nedám do Kamene celý dohromady tak už na Probe S..U!!!Bohužel už na TO NEMÁM NERVY ANI DALŠÍ DESETITISÍCE... Scared

Land Rover Freelander2LN
Kaprolet Offline
#84 Vloženo : pondělí 30. května 2011 21:59:32 (UTC)

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Pražský servisy se vyznačují jednou vlastností: Zaplať balík a rychle vypadni. Radši si dělám všechno sám a je pokoj. A musím říct že se mi auto nesere. Vyjeď někdy za Prahu do menšího servisku s osobním přístupem kde akorát nedojej lidí a neplať zbytečně desetitisíce za nic. To jsou fakt vyhozený peníze. Tahle kára se dá udržovat v dobrým stavu za pár tisíc ročně. Hlavně po tom co vidím tady bych si v Praze nenechal opravit ani koloběžku. Zkurví co mohou a ještě tě těžce oberou.
Renni Offline
#85 Vloženo : pondělí 30. května 2011 22:40:07 (UTC)

když jsem tam jel za 2 dny na reklamaci že mi tam něco boucha,tak nejdřív mi vrazili další fakturu za litr na prohlidku a pak mi oznamili že za mnou dovezeny díl/čep/ neručej..poz.čep nebyl žadna druhovyroba čínská,ale origo!pak se jeden technik před vedoucim prokecnul že ten čep je ale v pořádku,že je jen zkurveny to rameno,na obrazku je videt jak to prolezlo ven!takže jejich argument o vlastním dílu je tudíž bezpředmětnej,nicmene soudit se snima nebo posílat na ne obchodni inspekci byme nervy už nevydrželi..to že nikdy nepřiznaj svoji chybu je mi jasny,ale že si nechali znovu zaplatit litr zato aby mi ukazali co zkurvili mne fakt neskutečně točí!!,je to to samý,jako když si tam nechate umejt předni sklo,oni vam ho rozflakaj a pak budou argumentovat že sklo nebylo od nich a ještě si ty umyty střepy nechaj zaplatit.a to ma ATU Auto Unger v logu,:nejlepší ceny-nejlepší přistup k zakaynikovy a podobne blaboly,bych blil z nich. Ted mam auto mimo Prahu u Idaha v servisu a doufam že vše už bude v pořádku :-)

Land Rover Freelander2LN
eiffel Offline
#86 Vloženo : pondělí 30. května 2011 23:32:41 (UTC)

Poděkoval(a): 7x
při ceně celých ramen nechápu snahu lisovat čepy do starejch...
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
Renni Offline
#87 Vloženo : úterý 31. května 2011 7:13:26 (UTC)

Honzo ,ted zas nechápu já...já chtěl jen vymenit špatný čep na pul roku starym ramenu/což mi nempřipadá zas tak starý rameno../

Land Rover Freelander2LN
eiffel Offline
#88 Vloženo : úterý 31. května 2011 7:51:59 (UTC)

pokud to rameno bylo tak čerstvý, reklamoval bych ho. Protože půl roku mi nepřijde tak moc na to, aby se to hned vymlelo
Už nemám břichoplazy, ztloustnul jsem, začal se rochnit v bahně a cestovat daleko mimo silnice, aktuálně sedlám Jeep ZJ 5,9
Venca Offline
#89 Vloženo : úterý 31. května 2011 20:04:20 (UTC)

Původně odesláno: Renni Jdi na citovaný příspěvek
Honzo ,ted zas nechápu já...já chtěl jen vymenit špatný čep na pul roku starym ramenu/což mi nempřipadá zas tak starý rameno../

Od koho si mel prosim te to rameno?
FORD PROBE 2.5 V6 1993
Kaprolet Offline
#90 Vloženo : úterý 31. května 2011 21:14:50 (UTC)

Eifelle na výměně čepů jako takové nevidím nic špatného. Pokud je zbytek ramene OK bez koroze, deformací, vůlí v uložení a odejde čep například na protrženou prachovku tak bych asi rameno nekupoval. A Renni je fakt že se ti vůbec nedivím že ti dochází trpělivost. Při takových problémech by to vydržel málokdo. Asi bych je nakopal dávno tam kam zasluhují.
Renni Offline
#91 Vloženo : úterý 31. května 2011 22:04:29 (UTC)

rameno bylo ok a tuším od autodíly -ford nebo tam nekde jsem to kupoval,druhy rameno je naqprosto v pořádku,prostě to zkurvili v tom servisu,nicmeně ted řeším zásadní problem celkove s podvozkem,potřebuju sehnat celý Probe 2,5 pokud možno US bez KOROZE!!!,ale kdyžtak i evropu,a přehodim si tam svuj motor se svody a novym rozdělovač.takže bud s motorem/ktery pak třeba prodám/nebo bez něj,auto muže byt klidne i odhlašený a ostatní věci co zbydou z mýho Probe budou taky k prodeji.Zitra se jedu podivat na Georgenovo 2,5 pokud bude bez koroze tak to vemu hned,jinak diky za ostatní tipy či nabidky.Tohle dělám fakt jen z nepochopitelnýho vztahu co mam k tomuhle autu a pár lidí tady z klubu,jinak bych se na to už dávno vyprdnul a koupil si auto z tohodle století...Tak help me PLEASE :-)

Land Rover Freelander2LN
Georgeno Offline
#92 Vloženo : středa 1. června 2011 7:49:16 (UTC)

Poděkoval(a): 1x
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Renni Ty vole !!!! Rikam Ti to asi po treti !!! Jestli cekas,ze Pistacie bude bez koroze,po tom co jsem Ti 2x rikal,ze tam rozhodne koroze je a at si prectes poradne muj topic,tak si magor!!! To na tu Kotlarku ani nejezdi... Confused http://www.probeclub.cz/...8_P---Pistacie-2-5.aspx G.
Renni Offline
#93 Vloženo : středa 1. června 2011 10:36:44 (UTC)

jo,seru na to..

Land Rover Freelander2LN
Kaprolet Offline
#94 Vloženo : středa 1. června 2011 20:21:47 (UTC)

Na co celý auto? Zahlodala ti na podvozku koroze nebo co?
Kaprolet Offline
#95 Vloženo : středa 1. června 2011 20:25:04 (UTC)

Jo ještě ohledně těch ramen. Jak koukám po netu tak sis tam asi dal Tecnorot. http://www.autodily-ford...--07---93---03---98.htm Já si tu už třepil hubu několikrát a psal jsem abyste si ty šmejdy z číny nebo polska nekupovali. Opravdu to nestojí za nic.
Kaprolet Offline
#96 Vloženo : středa 1. června 2011 20:31:11 (UTC)

http://auto.bazos.cz/inz...asavec-EKO-uhrazeno.php
Tohle by asi šlo. Pokud to je ještě na prodej. Vypadá to za ty prachy dobře.
Renni Offline
#97 Vloženo : středa 1. června 2011 21:59:36 (UTC)

jj.na tohle jsem taky už koukal..pokud tam vyloženě nebude:auto bez koroze/a kdyby bylo tak to tam určo každej napíše/ tak pro mne nezajimavé :-( "poctivá koroze" a "silniční lišej"= nepoužitelné..Scared

Land Rover Freelander2LN
cuir Offline
#98 Vloženo : středa 1. června 2011 22:40:55 (UTC)

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
cau. tenhle clovek mel jednu dobu za barakem torzo probecka. bylo to cervene barvy a kastle nebyla moc zrezla. Ja si z toho bral zadni naraznik , vystuhu a par blbosti. rikal ze by se toho rad zbavil jako celku, ale uz je to docela dlouho, asi pul roku co sem tam byl naposledy. Take zkus ho kontaktovat , treba to nevyhodil a jeste to ma. v dobe kdy sem tam byl tak hojne vyuzival to modre probe ,ktere tyni prodava.
Zkus to a pak napis jak si dopadl. preju hodne stesti.
http://www.sportovnivozy...-ford-probe-gt-25-v6-24v
Ford Probe 2,5 V6 24v
eiffel Offline
#99 Vloženo : sobota 4. června 2011 14:43:37 (UTC)

renni, svody si přehoď, ale tvůj motor už dost žral olej, tak bych možná koukal už po komplet probe, přeházej si tam hudbu a zdar...

Nech si to zvednout a uvidíš, kde všude máš rezatýho brouka zalezlýho. Tak aby ses do toho nevysypal a neupadl ati třeba náprava...
Renni Offline
#100 Vloženo : čtvrtek 13. října 2011 22:05:55 (UTC)

Tak dnes jsem měl pernej den,nejdříve jsem jel do servisu/žádný ATU!!/ nandat novej puk pod vanu coby silent blok a cestou sem píchnul,naštěstí200m od servisu/Pneuservis na Betáni/před najetím na zvedák mi píchlý kolo dofoukli a zázrak..píchlý vubec nebylo,spíš dostal ráfek ránu cestou a po nafouknutí se to zas "zacelilo" a neuchází nic.Pote jsem poprve viděl na zvedáku svoje vyvařený prahy,musím pochválit toho pána co mi to dělal!nedavno jsem podruhé kupoval přední rameno a před měsícem kolo zas házelo a rány v kroutáku jak prase,takže jsem uveřil diskuzím jak nekupovat levný sračky/ikdyž to druhé rameno od Idaha mi jako sračka nepřipadalo../a technika se dnes pod autem zeptal co stím čepem zas je..k mému údivu mi řekl,že ramenu nic není,jen že ten kdo ho montoval strhnul hlavní šroub přez závit a napul dotažené,takže mi vymenil nový šroub,dotahnul a já štastnej jak blecha:-) mezi tím mi nabušil a pro jistotu samořezem přišrouboval puk pod motor,ktery se už zase ani nehne.To vše za 30min a 400Kč!!!!! Takže věřím že ještě existujou slušný servisy a mechoši od kterých odjíždím s úsměvem a spokojeností. :-)

Land Rover Freelander2LN
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (7)
11 Stránky«<34567>»
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.