Díky za názory! A ano je to tohle probe http://auto.bazos.cz/inzerat/19916231/probe.php. :D zaujalo mě především vzhledem. STK v našem státě nebude zase takový problém. Kamarád na ten inzerát volal a požádal o bližší info. Jsem na vážkách. AUto se mi opravdu líbí, ale ty provozní náklady asi budou vyšší, než si můžu dovolit, i když byla by to por mě možná motivace, abych si našel nějakou brigádu.
|
Ahoj, jsem student vysoké školy a chtěl bych si zakoupit své první auto. Nemám zrovna nějakou převratnou částku (něco přes 40 tisíc) a uvažuji o koupi Fordu Probe. Proto bych se chtěl zeptat na nějaké tipy, jestli je pro mě toto auto vůbec vhodné, čemu se vyvarovat a na co si dávat pozor. Nevěděl jsem koho se zeptat, než jsem narazil na tuto stránku a doufal jsem, že vy jako experti na toto auto byste mi mohli pomoct a byl bych Vám moc vděčný. Cena je 38 000,- a auto je celkem pěkně upraveno. (inzerát se mi nechce moc zveřejňovat, jelikož jsem dost pověrčivý) Bližší údaje by mi měl majitel teprve poslat. Předem děkuji za všechny Vaše názory a tipy.
|