razorcz91
|
Registered
|
Nespecifikováno |
úterý 6. prosince 2011 (UTC)
|
pondělí 20. května 2013 6:35:52 (UTC)
|
8 [0.02% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
|
Jako odendat ještě katalyzátor, tak hlava mě asi praskne  , takhle ten randál bohatě stačí...Ony ale všecky rezonátory se dávaj šupinama dozadu, jen tento se dává právě naopak od flowtech, nevím proč, netuším...bylo mi tak řečeno i v návodu to je...Na druhou stranu je fakt blbost tam dávat dva, protože to bude mít efekt jako holá trubka  ... Chtěl sem něco co nebude moc řvát a co nebude mít na konci rouru 10 cm, tak jsem zvolil tenhle a randál to má snad stejnej :-D
|
|
Naše auta s vahou kolem 1200-1280 kg těžký auta nejsou, řekl bych, že jsou dost lehký :)  Váhu dělá nejvíc výbava že a potom jak je řešenej rám a vyztuhy. No to stříbrný za boxem je OCT neboli separační nádoba na zkondenzovanej olej, (rozuměj sračky  ) z odvzdušnění motoru, pak jde zpět do motoru jen čistý vzduch. Když tam máš tohle bo něco podobneho, nešpiní se sání skoro vůbec.
|
Původně odesláno: PachezZ  Nalezeno, objednáno :) Musim si ted trochu rozepsat co a jak a usměrnit se v plánech na jiný věci než údržbu podle svých finančních možností. Viš co mě tak zarazilo? proč chceš vlastně servo nahradit manualnim? i když maš posilovač a rozbije se, tak to furt musi fungovat mechanicky...
|
Já zatím mám motorovej prostor uklizenej takhle, nic moc...:) ale se zlepší, Charcoal canister a jeho Purge selenoid jsem odstranil. potom několik zbytečných držáků kolem motoru, jedno tažný oko jsem odstranil a trošku elektriky. Ještě plánuju klimatizaci vyhodit, k airboxu rouru navest z lepšiho mista (kvuli vzhledu asi :-D). Dále vlevo vzadu jsem měl alarm, ten jsem taky uklidil, OCT jsem pěkně umístil místo aktivního uhlí, dále baterku přesunu asi a servo nechám, to je dobrá věc přece. :) Už sem i viděl, že odstranili lidi vyrovnávací nádobku chladiče. Jako dalo by se to uklidit moc pěkně no :)
|
Co by si chtěl z podkapoty vyházet prosim tě? Ale ten nápad se mě taky líbí, je to takový neuklizený
|
Nejlepší, ale asi taky nejdražší možnost je sehnat jinou ŘJ, ze staršího modelu, ktera imobilizer nepodporuje. A pak tu blbost jen vyházet.
|
|