probejk
|
Registered
|
Nespecifikováno |
pondělí 13. června 2011 (UTC)
|
sobota 13. srpna 2011 21:41:18 (UTC)
|
29 [0.07% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Nemusis se citit dotceny, ty si prece ty svorky nekupujes.. Nebo jo? tak to bys mne pobavil:) Neustale mne udivuje ochota lidi kupovat lesteny prdy, pouc mne a uved alespon jeden relevantni duvod proc mit na akumulatoru pozlaceny svorky za (jak uvadis az 20x vyssi cenu nez standardni) a jeho vliv na vlastnosti auta? Jedinej rozumnej duvod bych snad videl v tom ukazat ostatnim ze na to mas, sice je to nahovno, ale je to pekny:)
Thunderbird SC 3.8 Supercharged, Granada 2.8i Kombi Sport, Aerostar 4.0 4x4, BMW M3...
|
Proc? Zrovna ty jsi jeden z tech na ktery je prece vsechno drahy, tak nechapu proc se ozyvas.. Svorky na akumulator bezne stoji 50 korun, a zrovna ty si je koupis za vic nez desetinasobek? (puvodni cena editovana)
Thunderbird SC 3.8 Supercharged, Granada 2.8i Kombi Sport, Aerostar 4.0 4x4, BMW M3...
|
Moc bych na zajemce zde z fora nesazel, vetsinou se jen vyptavaj a pak je to na ne stejne drahy..
|
ok, mrknu jak na tom ty paraboly jsou a jestli tam ten plast nekde neni. Renni: ok, zavolam. Thomas: zitra to poresim..
|
Takze se shodneme na tom, ze kdyz kupujes neco co se neda bezne koupit, tak to ma urcitou cenu adekvatni tomu, ze se to neda bezne koupit? Kdyz se tady budou valet 10 x papiry na probe a nikdo je nebude chtit, tak asi nebudou stat bura, ale budou se davat zadarmo. Mimochodem ses stale jeste nevyjadril "kolik neni drahy" k tem cenam cos mi komentoval, ani k tem svetlum, co nabizim za 1400, zadna konkretni castka, jen nicnerikajici "to je drahy". Nebo ta uvaha, jak za 3 veci za 8t. z auta co bylo nabizeny za 9t. a auto zbyde skoro cely... to me taky pobavilo:) nenapada mne, jak spolu souvisi cena auta a dilu z nej? neni to spis tak, ze se vec proda, kdyz se sejde nabidka s poptavkou na nejaky cene? me to spis pripada, ze ty ani nic koupit nechces, ja jsem svou nabidku napsal a ty ses nijak konkretne nevyjadril.. jinak ty svetla svitej uplne normalne, ten plast nema na funkci zadnej vliv a da se snadno nahradit, investice 20,- a par minut casu... Renni: ty prahy z toho odkazu nevypadaj zle, s postou te vyjdou na 2200. ok, ty moje ti necham za 1500, nemusis na ne cekat a strikat se budou stejne oboje takze jeste 700 usetris a mas kvalitni original... je to na tobe:)
|
Renni: zapomels napsat kde ze je to maj za 2 novy? at se k necemu doberem, dik ad posta: dobry - nebudem posilat, budem predavat..
|
Cenik dilu v1.0: motor, moznost vyzkouseni v aute - 5000 prevodovka 1900 rozdelovac 1000 alternator 500 servo 500 rizeni 500 starter 500 klima komplet 3000 airbox 300 vaha 500 ECU 500 chladic 900 sahara 300 mcperson komplet (tlumic, pero, brzdic) 800 rameno 300, poloosa 500 predni svetla komplet US 1400/kus predni naraznik 1450 blinkry 250/kus predni blatnik 500/kus zadni bok s vlastni flexou 500 strecha 500 elektrony 16" s novymi pneu viz foto 4500 kapota neposkozena 1200 celni sklo 1500 bocni skla 400/kus dvere komplet 750/kus zrcatka 300/kus viko kufru komplet funkcni sterac a vyhrivani 1500 zadni spoiler 900 predni spoiler (i s chybejici casti na opravu)50 zadni svetla US 800/kus zadni naraznik 1200 zadni ucyceni kola komplet s brzdicem 750 volant 800 sedacky 750/kus zadni lavice komplet 700 central s dalkou + 2 ovladace 500 spinacka, zamky + 2 klice 800 palubka + tacho 800 dalsi dily doplnim dle prani, komentare a navrhy vitany...
|
sygy: dik za podnetny prispevky do diskuze o cenach dilu. sice nechapu, proc se to zrovna tobe zda drahy, kdyz v jinym prispevku z 18. června 2011 12:14:45 uvadis jak jsi dal za brzdic z druhovyroby 4500,- a zaroven se ti zda 1500/kus za komplet predni us svetla tak moc, ze ani nenapises kolik by bylo pro tebe akorat..? Ja tady treba nabizim motor v luxusnim stavu s moznosti vyzkouset v aute za 5000 to je drahy? Udelej mi seznam s cenama za kolik co mam prodavat, budu moc rad:) Rostakd: 5000,- za papiry s technickou je moc? ja treba nevim o zadnejch levnejsich, treba mas jiny informace, ale me se zdaj v momentalni nabidce nejlevnejsi... ekozmrdi vypalny platit netreba, v zakone jsou mezery a je x zpusobu jak s tim vyjebat, takze to neni taky argument. nicmene, ani ty ses opakovane nevyjadril, kolik by byla tvoje akceptovatelna cena (0-5000)? za tento typ rozdelovace jsem ti psal 1000 (viz PM), to jen tak pro poradek... opet si dovolim i na tebe, jako znalce cen, apelovat - napsal bys cenik dilu za ktery to mam nabizet, aby to nebylo tedy drahy? moc dekuju. (cenu 9litru za kterou se auto onehda nabizelo v tom nezohlednuj, nijak s tim nesouvisi) jo, k tem bocnim plastum - jestli je nabidka jinde za novy stejny originaly za 2 litry, tak to bych asi nevahal, za talir oba se mi nevyplati se s tim sundavat, balit a posilat... Renni: kde je maj za 2litry novy? cenik dilu v1.0 nasleduje...
|
Zajimavý na tom je, jak je to drahý
|
myslis litr za jednu stranu? no sice mi to nepripada moc zajimava nabidka, vzhledem k unikatnosti tech spoileru, predstavoval jsem si tak 3ku za oba... ale vzhledem k tomu, ze se mi osobne vubec nelibej, tak ti je teda za tu 2ku oba necham... jinak mi prijde o dost zajimavejsi ten predni spoiler (ten vykouslej stred je v kufru a nebyl by problem ho opravit)..
|
|